Wide Screen
Image default
Sorozatok

A pletykák szerint a készítők Jason Momoát szemelték ki a Vaják előzménysorozatának főszerepére

Jason Momoát hamarosan Vajákként láthatjuk majd?

Hatalmas sikert aratott a Vaják című sorozat a Netflixen tavaly decemberben, a nézettségi adatok egészen elképesztőek voltak, és a kritika sem vélekedett negatívan a produkcióról, bár azért néhány nagyobb hibát többen kifogásoltak. A streamingszolgáltatót ez különösebben persze nem zavarta, be is rendelték a második évadot, mely jelenleg is készül, épp most augusztusban indult újra a forgatás.

Emellett a Netflix berendelt egy animét is, mely szintén egyfajta kiegészítésként fog szolgálni a fősodorhoz, illetve egy előzménysorozatot, mely az első vaják kialakulását, illetve a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadását fogja középpontba állítani. Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. 

A Full Circle Cinema nemrégiben arról számolt be, hogy értesüléseik szerin Jason Momoa lehet a készítők első számú jelöltje az előzménysorozat főszerepére. Arról a lap sem közölt információkat, hogy esetleg történt-e már konkrét megkeresés, esetleg tárgyalás, vagy csupán a készítők egyfajta kívánságáról van szó.

A Henry Cavill, Freya Allan és Anya Chalotra főszereplésével készülő eredeti sorozat Geralt, a Vaják körül forog, aki amellett hogy zsoldért szörnyekre vadászik, igyekszik beteljesíteni a végzetét, mely az Allan által játszott Cirihez köti őt.

A második évad a tervek szerint valamikor 2021-ben kerülhet fel a Netflixre.

Még több a témában...

A Trónok harca színésznője, Natalie Dormer is csatlakozott a Vaják második évadához

Kévés Bence Mihály

A Vaják nyitószezonja nem dolgozza fel a teljes első könyvet

Vigh Martin

A Netflix nagyszerű előzetest rittyentett a Vaják-sorozathoz, és már a bemutatót is tudjuk!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat