Főoldal Sorozatok A Nyerd meg az életed sztárja játssza a The Acolyte Star Wars-sorozat férfi főszereplőjét
Sorozatok

A Nyerd meg az életed sztárja játssza a The Acolyte Star Wars-sorozat férfi főszereplőjét

A Netflix nagysikerű sorozatának sztárja lett a The Acolyte férfi főszereplője.

371
The Acolyte

A Star Wars: The Acolyte szereplőgárdája újabb izgalmas taggal névvel bővült, ezúttal a Nyerd meg az életed főszereplője, Lee Jung-Jae személyében. Már nagyon vártuk a hírt, hogy mi lesz a Netflix sikersorozatának sztárjának, Lee Jung-Jae-nek az első nagy hollywoodi szerepe. A Deadline számolt be a hírről, hogy Jung-Jae kapta az élőszereplős Star Wars-sorozat egyik szerepét. A sorozatról azt tudjuk, hogy bő 100 évvel játszódik a legendás Skywalker-saga előtt.

Amandla Steinberg már megkapta a sorozat főszerepét, majd nem olyan rég azt is megtudtuk, hogy Jodi Smith-Turner is részese lesz a várva várt, tagadhatatlanul érdekes Disney+ sorozatnak. A The Acolyte egy rejtélyes thrillernek ígérkezik, ami egy árnyékos titkokkal és feltörekvő sötét oldali erőkkel teli galaxisba kalauzolja el nézőket a Köztársaság fénykorának utolsó napjaiban. A Star Wars-univerzumban az “akolitus” általában azokra az Erő-képességekkel rendelkezőkre használják, akik Sith Lordtól sajátítják el a képességeiket.

A lap megjegyzi, hogy Jung-Jae a Netflix Nyerd meg az életed című sorozatában játszott áttörő szerepe után Hollywood egyik legkeresettebb színésze lett. A rekordokat döntögető sorozat nyitotta meg a kaput a színész előtt, aki korábban ismeretlen volt a világ előtt. A szerepéről egyelőre nem lehet semmit tudni, de a címből kiindulva talán egy Sith Lordot játszhat majd a sorozatban, de ezek csak feltevések.

A forgatás várhatóan novemberben kezdődik, és a kamerák egészen jövő májusig forognak majd. Eddig mindössze ennyi részletet árultak el a sorozatról, hogy a Köztársaság fénykorában játszódik, amiről eddig nagyon keveset tudunk. Szóval mindenképpen izgalmasnak ígérkezik az új élőszereplős Star Wars-sorozat.

Ez volt az az időszak, amikor a Jedik hatalmuk csúcsán voltak, több száz évvel a Star Wars I. rész – Baljós árnyak előtt. Erről a korszakról eddig leginkább regényekben és képregényekben olvashattak a rajongók, de a Lucasfilm pontosan ezeket a médiumokat használja arra, hogy előkészítse a terepet ehhez a tévésorozathoz és másokhoz.

A Végtelen matrjoska társalkotója, Leslye Headland lesz a The Acolyte vezető írója, és állítólag a Loki rendezője, Kate Herron lesz a sorozat egyik rendezője. A sorozat premierje valamikor 2024-ben várható, de bízunk benne, hogy a D23 Expo alatt okosabbak leszünk hétvégén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...