Wide Screen
Image default
Játékok

A Ninja Theory bejelentette a Project: Mara című új játékát

A Hellblade: Senua’s Sacrifice fejlesztői elhozzák nekünk a rettegést.

A nagy sikereket elért Hellblade: Senua’s Sacrifice-ban sem éppen bántak velünk kesztyűs kézzel, de a fejlesztők a készülő játékukban a cselekmény bemutatásának egy új módjával kísérleteznek.

Ezt a kísérletezést valahogy úgy kell elképzelni, hogy a történet bemutatását nem éppen szokványos módon teszik meg, rámennek a mentális terror bemutatására. Konkrétan az a céljuk, hogy az elménk által kreált legelvetemültebb borzalmakat tudják megalkotni. A játék készítése során valós kutatásokat és tapasztalatot használnak fel.

A fenti teaser mellett van itt nekünk egy fejlesztői napló is, melyben a stúdiónál végzett munkába, a Hellblade folytatásának és a Project: Mara elkészülésének kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést. A Project: Mara megjelenésének platformja nem hangzott el, de mivel az Xbox Game Studios leányvállalata, sejthető, hogy Xbox One, Xbox Series X és PC platformok triumvirátusából érkezik a befutó vagy befutók.
A mi érdeklődésünket azonnal felkeltette a játék, nektek tetszik a koncepció?

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Új platformon hódít a Yakuza 0

Fonyódi Dávid

Bárki lehet Predator egy kicsit, ráadásul ingyen

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon