Különösen veszélyes bűnözők

A Netflix berendelte a Különösen veszélyes bűnözök 2-3. részét, egymás után forgatják le őket

A Különösen veszélyes bűnözők befejezése folytatással fenyegetett, és a bűneinkért cserébe kettőt is kapunk! Az első film sikere után valószínűleg senkit sem ért meglepetésként, de Netflix hivatalosan is berendelte a Különösen veszélyes bűnözők című sikerfilmjének folytatását, és rögtön kettőt belőle, amit egymás után fognak majd filmre venni. A szereposztásról nincs megerősítés, de várhatóan visszatér az eredeti trió, s a direktor is készülhet a következő nagy menetre.

Miután hivatalosan is minden idők legnagyobb nézettségi rekordját állította fel a Netflix gyártású film Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével, a Deadline értesülései szerint a streamingszolgáltató két folytatás fejlesztésén dolgozik, amelyeket várhatóan jövőre egymás után forgatnak le. A főszereplők is visszatérnek a korábbi szerepükben, a rendezői székbe pedig ezúttal is Rawson Marshall Thurber foglal helyet.

Mivel még fejlesztés alatt áll a történet, részleteket nem árultak el, de a középpontban továbbra is a szélhámosok triója áll majd, de a tervek szerint “új karakterekkel bővül majd az Oceans Eleven című filmre emlékeztető rablófilmes együttes”.

Hiába a nagy sztárok, a 200M dollárról gazdálkodó produkció, a film nem szerepelt túl jól a kritikusok körében, és a cikk írása pillanatában 37%, azaz rohadt paradicsom jelzővel szerepel a Rotten Tomatoes oldalán, de úgy tűnik, hogy a rossz kritikák és az alacsony pontszám nem riasztotta el a nézőket, és a Netflix nemrég minden idők legnézettebb játékfilmjeként emlegette a filmet.

A krimi-kalandfilm kevesebb mint egy hónappal a megjelenése után 328,8 millió megtekintési órát ért el, amivel felülmúlta a Madarak a dobozban korábbi rekordját (282 millió megtekintési óra). Az adatokból az is kiderült, hogy világszerte az előfizetők 50%-a nézte meg a filmet, ebből pedig következik, hogy 94 országban továbbra is a Netflix top 10-es filmlistáján szerepel.

Különösen veszélyes bűnözők
Total
7
Shares
Previous Article
The Batman

Megkapta korhatár-besorolását a The Batman, az indoklásban a durván erőszakos és a felkavaró tartalom is szerepel

Next Article
Batman

Ben Affleck megerősítette, hogy Batman szerepében utoljára a The Flash című filmben lesz látható

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!