Wide Screen
Image default
Filmek

A Netflix bemutatta a The irishman előzetesét

Parádés színészgárdával utazunk vissza az időben az új The Irishman előzetessel.

Parádés színészgárdával utazunk vissza az időben az új The Irishman előzetessel.

A Netflix beszáll az Oscar szezon dömpingbe nem is akárhogy: Martin Scorsese a The Irishman filmjével, ami a híres amerikai munkáspárti vezető , Jimmy Hoffa (Al Pacino) eltűnését meséli el Frank Sheeran gengszter szemszögéből, akit Robert DeNiro játszik a filmben. A három és fél órás játékidő alatt megjárjuk Frank életpályáját, hogy hogyan lett egy háborús veteránból végül az az ember, akinek benne volt a keze Jimmy Hoffa máig rejtélyes eltűnésében, de meg fogjuk járni vietnámot, Pennsylvania mocskos utcáit, mindent megkapunk, amit egy igazi ízig vérig véres Scorsese gengszterfilmtől vár az ember.

A két legenda mellé becsatlakozik Joe Pesci mint Russell Bufalino maffiavezér, de még láthatjuk Ray Romano-t (Everybody Loves Raymond), mint Frank Sheeran ügyvédje, de itt lesz még Anna Paquin (True Blood, X-Men-filmek), Harvey Keitelt (Ponyvaregény , Kutyaszorítóban), Jesse Plemons
(Breaking Bad, Black Mirror) és Bobby Cannavale (Bakelit, Mr. Robot, A Hangya).

A film technikai oldalát is érdemes megemlíteni, mivel itt is látni fogjuk, ahogy manapság rendszeresen megfiatalítanak egy színészt a szerepre, akárcsak Samuel L. Jacksont a Marvel Kapitányban.

A film Steve Zailan forgatókönyve és Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy! könyve alapján készült. Az Államokban november 1-jén kerül bemutatásra, de November 27-étől már Netflix streaming platformján is látható lesz.

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat