Főoldal Filmek A Netflix bemutatta a The irishman előzetesét
Filmek

A Netflix bemutatta a The irishman előzetesét

Parádés színészgárdával utazunk vissza az időben az új The Irishman előzetessel.

321
The Irishman

Parádés színészgárdával utazunk vissza az időben az új The Irishman előzetessel.

A Netflix beszáll az Oscar szezon dömpingbe nem is akárhogy: Martin Scorsese a The Irishman filmjével, ami a híres amerikai munkáspárti vezető , Jimmy Hoffa (Al Pacino) eltűnését meséli el Frank Sheeran gengszter szemszögéből, akit Robert DeNiro játszik a filmben. A három és fél órás játékidő alatt megjárjuk Frank életpályáját, hogy hogyan lett egy háborús veteránból végül az az ember, akinek benne volt a keze Jimmy Hoffa máig rejtélyes eltűnésében, de meg fogjuk járni vietnámot, Pennsylvania mocskos utcáit, mindent megkapunk, amit egy igazi ízig vérig véres Scorsese gengszterfilmtől vár az ember.

A két legenda mellé becsatlakozik Joe Pesci mint Russell Bufalino maffiavezér, de még láthatjuk Ray Romano-t (Everybody Loves Raymond), mint Frank Sheeran ügyvédje, de itt lesz még Anna Paquin (True Blood, X-Men-filmek), Harvey Keitelt (Ponyvaregény , Kutyaszorítóban), Jesse Plemons
(Breaking Bad, Black Mirror) és Bobby Cannavale (Bakelit, Mr. Robot, A Hangya).

A film technikai oldalát is érdemes megemlíteni, mivel itt is látni fogjuk, ahogy manapság rendszeresen megfiatalítanak egy színészt a szerepre, akárcsak Samuel L. Jacksont a Marvel Kapitányban.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában …” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A film Steve Zailan forgatókönyve és Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy! könyve alapján készült. Az Államokban november 1-jén kerül bemutatásra, de November 27-étől már Netflix streaming platformján is látható lesz.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...