x
Close


Közelgő események

Filmek

A Netflix bemutatta a Rebel Moon első képsorait

Zack Snyder következő nagy filmjéből kaptunk néhány jelenetet.

A Netflix bemutatta a Rebel Moon első képsorait
  • Publishedjanuár 18, 2023

A Netflix új teasert adott ki a 2023-as filmjeiről, köztük egy rövid bepillantást vethetünk Zack Snyder közelgő, Star Wars-ihlette filmjére, a Rebel Moonra. A Rebel Moon rövid, akciódús részlete mellett a Netflix a december 22-i megjelenési dátumot is felfedte a filmhez, amelyben Sofia Boutella, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jena Malone, AnthonyHopkins, Ed Skrein és még sokan mások kapnak szerepet.

Zack Snyder egykor kacérkodott a gondolattal, hogy George Lucas után esetleg rendezne egy Star Wars-filmet. Amennyiben lehetőséget kapott volna Snyder, akkor a nagy Akira Kurosawa előtt tisztelegne egy epikus űroperával, amelyet A hét szamuráj ihletett. Az a film nem készült el, miután a Disney 2012-ben felvásárolta a Lucasfilm stúdiót, és ezzel Snyder terve a süllyesztőbe veszett. Az ötletet nem vetette el a rendező, mert lényegében a Rebel Moon azon gondolatok mentén született meg.

Snyder a The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában elmondta, hogy nagy Star Wars-rajongó. “Ez a sci-fi és egy óriási kaland iránti szeretetem. Remélem, hogy ez is egy hatalmas IP és egy univerzum lesz, amit ki lehet építeni”.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a galaxis peremén lévő békés kolóniát egy Balisarius nevű zsarnoki régens seregei fenyegetik. A telepesek kétségbeesésükben egy titokzatos múltú fiatal nőt választanak ki, hogy a szomszédos bolygókról harcosokat toborozzon, akik segítenek az ellenállásban és felveszik a harcot a gonosz uralommal szemben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.