Főoldal Sorozatok A Netflix bemutatta a Nyerd meg az életed 2. évad első teaser előzetesét
Sorozatok

A Netflix bemutatta a Nyerd meg az életed 2. évad első teaser előzetesét

Ősszel visszatér a Netflix nagysikerű sorozata, a Nyerd meg az életed 2. évaddal.

638
Nyerd meg az életed

A Netflix szombaton későn este a Tudum közönségtalálkozóján több bejelentést is tett, hogy mivel készül a streamingszolgáltató a következő évekre. A nagy bejelentések között többek között bemutatta a 2021-es, Emmy-díjas dél-koreai sikersorozat, a Nyerd meg az életed 2. évad első teaser videóját, benne lehullt a lepel a következő évad szereposztásáról is.

Amíg várunk a nagy előzetesre és a megjelenési dátumra, a Netflix megragadta az alkalmat, hogy felfedje a nagysikerű sorozat néhány új és visszatérő szereplőjét. Az első évad sztárjai, Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun és Gong Yoo mind visszatérnek a második évadban, hozzájuk csatlakoznak az új szereplők, Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon és Yang Dong-geun.

A visszatérő szereplők egy része nem meglepetés. Az 1. évadban a Lee Jung-jae által alakított Gi-hun megnyerte a címadó versenyt, és a színész maga is kap egy másik izgalmas szerepet a The Acolyte című Star Wars-sorozatban.

Talán még érdekesebb Wi Ha-jun visszatérése, mivel az ő karakterének, Jun-ho sorsát az 1. évad végén bizonytalanságban hagyták. Gong Yoo kétségkívül visszatér, hogy újabb szerencsétlen résztvevőket toborozzon a versenybe, míg Lee Byung-hun Hwang In-ho-t, a Nyerd meg az életed felügyelőjét alakította.

Ami az új szereplőket illeti, Yim Si-wan leginkább a dél-koreai fiúbanda és annak alcsoportja, a ZE:A Five tagjaként ismert, de szerepet kapott a The Attorney című filmben és a Misaeng: Incomplete Life című tévésorozatban. Kang Ha-neul szintén szerepelt az utóbbiban, valamint számos más tévéjátékban, köztük a When the Camellia Blooms, a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo és a Midnight Runners című drámákban.

Yang Dong-geun színész, rapper, énekes-dalszerző, lemezproducer és breaktáncos, Park Sung-hoon pedig olyan sorozatokban szerepelt, mint The Day of the Kidnapping, Justice és You Are the Boss.

Nyerd meg az életed
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...