A Nagymester túlélte Thanos csettintését a Végtelen háborúban

Jeff Goldblum elárulta, hogy a Thor: Ragnarökben alakított karaktere, a Nagymester életben maradt, miután Thanos csettintett.

Jeff Goldblum elárulta, hogy a Thor: Ragnarökben alakított karaktere, a Nagymester életben maradt, miután Thanos csettintett.

Amennyiben láttátok már a Bosszúállók: Végtelen háborút, akkor tudjátok, hogy Thanos sikerrel járt, megkaparintotta mind a hat Végtelen Követ, és a film végén felhasználta a Kövek erejét. Egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot, és sajnos A gyűjtő is erre a sorsra jutott, igaz vele nem a film végén végzett, hanem még az elején, amikor a Köveket kereste az univerzumban – a Valóság Kövét A gyűjtőnél helyezték el a Thor: Sötét világ végén. Tavalyról tudjuk, hogy A gyűjtő és a Nagymester kapcsolatban állnak, méghozzá testvérek, így felmerül a kérdés, hogy mi történt a Nagymesterrel a Bosszúállók 3. végén.

Erre a kérdésre válaszolt Jeff Goldblum a Digital Spy lapnak:

A Nagymester nagyobb szuperhős valamennyi hősnél. Nem tudsz megölni, olyan vagyok, mint egy vámpír. Halhatatlan vagyok, és pusztán tekintésemmel embereket tudok ölni. Esetleg feltámasztom őket, ha rájuk nézek, vagy elég csak rájuk gondolnom. Megtehetek mindent. Ha megtehetsz bármit, akkor játékban akarsz maradni, tehát egyszerre vagyok ott mindenütt és sehol. Olyan vagyok, mint Keyser Söze.

Goldblum próbálja elhitetni, hogy karaktere feltűnik a folytatásban, de erre sokan nem fogadnának, bár minden megtörténhet, ez mégis csak egy képregényfilm…

Total
0
Shares
Previous Article

A Trónok harca spin-off évezredekkel az eredeti sorozat előtt játszódik

Next Article

A fiatal John Connor megjelent a Terminátor 6. forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!