Főoldal Előzetesek A Megfojtott virágok új előzetesében a románc és az árulás keveredik
Előzetesek

A Megfojtott virágok új előzetesében a románc és az árulás keveredik

Árulásnak indult a történet, de szerelem bontakozott ki az indián lány és a fehér kapzsi férfi között.

204

Az Apple TV nemrég vadonatúj előzetest tett közzé Martin Scorsese várva várt történelmi drámájához, a Megfojtott virágok című filmjéhez, amelynek főszerepeit Leonardo DiCaprio és Lily Gladstone játsszák. A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült film az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos legyilkolását meséli el; egy sor olyan brutális bűneset krónikája, mely az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete volt.

A Megfojtott virágok új előzetese lenyűgöző, betekintést nyújt a készülő epikus western krimi-drámába. Az igaz történet Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) valószínűtlen románcát meséli el, miközben beavat minket az Oszázs-nemzetség pusztító árulásának tragikus történetébe, akik egyik napról a másikra a világ leggazdagabb emberei lettek, amikor olajat fedeztek fel a földjükön. Az indiánok gazdagsága azonnal vonzotta a fehér betolakodókat, akik manipuláltak, zsaroltak és elloptak annyi Oszázs-pénzt, amennyit csak tudtak, mielőtt gyilkossághoz folyamodtak.

DiCaprio és Gladstone mellett mellékszerepben látható Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Scott Shepherd, Louis Cancelmi, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Gary Basaraba, Steve Eastin, Barry Corbin, Katherine Willis, Gene Jones, Jack White és Larry Fessenden.

Megfojtott virágok 2023. október 19-én érkezik a magyar mozikba, és ahogy már megszokhattuk, Scorsese szeret időt hagyni a cselekmény kibontakozására, rendszerint jelentős játékidővel küldi mozikba a filmjeit, és nem lesz ez máshogy az ősszel érkező filmnél sem. A legújabb filmje 3 óra és 26 perces lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események