Főoldal Játékok PlayStation A Marvel’s Spider-Man 2 fejlesztői nem ellenzik, hogy spin-off készüljön Venomról
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man 2 fejlesztői nem ellenzik, hogy spin-off készüljön Venomról

Ha a rajongók úgy szeretnék, akár Venom is önálló játékmenetet kaphat a jövőben.

359
Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation

A Marvel’s Spider-Man 2 ma jelent meg világszerte, amelyben Pókember és Miles Morales egy galériára elegendő gonosztevőt kap, köztük például a barátságos és közkedvelt Pókember egyik ősellensége, Venom is feltűnik. Már a megjelenés előtt erősödtek a pletykák, hogy a mozivászon mellett akár videójátékokban is önálló történetet kaphat Venom.

A videójátékot fejlesztő Insomniac Games csapatához is eljutott a hír, és bizony ők nem ellenzik, hogy elkészüljön egy spin-off Venommal a főszerepben, de ehhez szükségük lesz rajongói támogatásra.

Az Insidernek nyilatkozva Jon Paquette vezető narratív igazgató elmondta, hogy a csapat még nem áll készen arra, hogy a következő játékra gondoljon (tekintettel arra, hogy csak ma, október 20-án jelent meg a Marvel’s Spider-Man 2), de előbb megvárják, hogyan reagálnak a rajongók a folytatásra.

“Szóval, a következőt tesszük. A Pókember 2-re koncentrálunk, és azt fogjuk tenni, hogy megvárjuk, hogyan reagálnak a rajongók” – mondta Paquette, amikor egy esetleges spin-offról kérdezték, amelynek főszereplője Venom lenne. “Meghallgatjuk a rajongókat, és feltesszük a kérdést magunknak, hogy ‘Oké, mit akarnak a rajongók valójában?’ Majd megvitatjuk a dolgokat, miután mindannyiunknak volt ideje szusszanni egyet és szabadságra menni.”

Érthető módon az Insomniac nem ellenzi a melléktörténeteket, hiszen a 2018-as eredeti rész után a PlayStation 5 érkezésével már előálltak egy spinoff-játékkal, amelyben Miles Morales kapott figyelmet.

Noha a rajongók még csak ma vehetik kézbe a videójátékot, Paquette biztos benne, hogy odáig lesznek Venom történetének kiteljesedéséért. A fejlesztőcsapat úgy állt neki a munkának, hogy ez legyen az egyik legjobb sztori a szimbiótáról, amit valaha is átélhettünk a képernyőn.

Marvel's Spider-Man 2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
BREAKINGPlayStation

Két új Pókember játékon dolgozhat az Insomniac Games

A legújabb szivárogtatás szerint készül a Marvel’s Spider-Man 3 és egy Pókverzum...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játéktesztek

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.