Főoldal Filmek A Marvelek lehet az MCU valaha készült legrövidebb filmje
Filmek

A Marvelek lehet az MCU valaha készült legrövidebb filmje

Egy most megjelent pletyka szerint rettentően rövid lesz a Marvelek, de ez még változhat.

41
Marvelek

Nagyon ritka, hogy egy nagy stúdió nagyszabású filmjének játékideje – különösen egy szuperhősfilm – két óránál kevesebb legyen manapság, de amennyiben hihetünk egy most kiszivárgott információnak, akkor a Marvelek lehet a Marvel Moziverzum eddigi legrövidebb filmje.

Bár ez valószínűleg még változhat, a Marvel Studios közelgő Marvel Kapitány folytatása állítólag körülbelül 1 óra 38 perces (ebből a tiszta film 1 óra 33 perc plusz a stáblista) lesz. Amennyiben így marad, és nem adnak hozzá extra jeleneteket, akkor a Marvel Studios jelenlegi legrövidebb filmjei A hihetetlen Hulk és a Thor: Sötét világ (mindkettő 1 óra 52 perces) lemondhatnak a sereghajtó címről, mivel Carol Danvers kalandja lép a helyükre.

Az ősszel érkező Marvelek állítólag egy önálló kaland lesz, amely nagyon kevés szállal kötődik a tágabb MCU-hoz, és mivel a film három szuperhősének már megalapoztak korábban filmekben és sorozatokban, így azzal már nem kell foglalkozniuk, ezért lehet a megszokottnál jóval rövidebb a játékidő. Ugyanakkor mégis szokatlan, különösen most, amikor már majdnem minden mozifilm közel háromórás.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Marvelek
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...