Főoldal BREAKING A Marvel Studios visszatér a San Diego-i Comic-Con H csarnokába
BREAKINGFilmek

A Marvel Studios visszatér a San Diego-i Comic-Con H csarnokába

Élőben a San Diego-i Comic-Conról jelentkezünk majd a Marvel Studios bejelentéseivel.

382
Marvel Studios
Forrás: SDCC

Pontosan egy hónapra vagyunk a világ legnagyobb képregénytalálkozójától, de még mindig nincs hivatalos időbeosztás a 2024-es San Diego Comic-Conra (SDCC), de legalább azt már tudjuk, hogy egy nagy stúdió visszatér a híres Hall H-be. A tavalyi évben nagyon soványra sikerült az esemény, a stúdiók a hollywoodi sztrájkok miatt kiülték az eseményt, idén azonban birtokba veszik a szuperhősök a csarnokokat.

A Deadline jelentette, hogy a Marvel Studios ismét részt vesz a nemzetközi eseményen egy újabb nagy bemutatóval. Az SDCC 2024 július 25-28. között (csütörtöktől vasárnapig) kerül megrendezésre, és a jelentés szerint a Marvel Studios jellemzően szombat késő délután tartja paneljét, bár ezt még nem erősítették meg.

Ahogy a bevezetőben már írtuk, a 2023-as évben a nagy stúdiók nem mentek el a rendezvényre, mivel a színészek és az alkotók az írói és a színészek sztrájkjai miatt nem jelenhettek meg, így nem tudták reklámozni a közelgő produkciókat. Az elmúlt években a legnagyobb bejelentésekre mindig a híres Hall H teremben került sor, a Marvel Studios itt ismertette a teljes MCU 4-5-6. fázisát.

Mivel készül a Marvel Studios?

A pontos menetrendet nem szokták ismertetni, hogy mivel készülnek a rajongóknak, sejteni azért lehet. Azon a hétvégén lesz a Deadpool & Rozsomák bemutatója, így valószínűleg Ryan Reynolds és Hugh Jackman, illetve sokan mások is kilátogatnak a találkozóra. A jövő év elején mutatják be az Amerika kapitány: Szép új világ című filmet, és már a forgatást is befejezték egyszer, ez is egy biztos tipp lehet. Zárt ajtók mögött már levetítettek képsorokat áprilisban a Las Vegas-i CinemaCon alatt, szóval logikus, hogy a szakmai nagyjai után a rajongóknak is mutassanak valamit. A Thunderbolts* szintén jövőre jön ki a mozikban, és amelynek a forgatása néhány hete fejeződött be. Talán a rendezvény legnagyobb momentuma az lenne, ha A Fantasztikus Négyes szereplői megjelennének. A forgatást csak őszre időzítették, de most először állhatnának ki a színészek a rajongók elé: Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach.

Esélyes továbbá, hogy többet megtudunk a Bosszúállók 5. részéről, és talán az új címről is lerántják a leplet, ugyanis a pletykák szerint már nem A Kang-dinasztia alcímre hallgat a projekt; de a Penge is legalább annyira foglalkoztatja a rajongókat, hogy mi lesz a projekttel, miután több aggasztó hír is született a filmről. Itt jelentik meg a Pókember 4. részét? Mi újság az X-Menekkel?

A mozifilmek mellett a tévésorozatok is fontos szerepet kaphatnak. Az első képsorokat várjuk a jövőre érkező Daredevil: Born Again, vagy az Agatha All Along és Ironheart című sorozatból.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2024-es San Diego-i Comic-Cont is élőben a helyszínről követjük.

San Diego-i Comic-Con
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.