Főoldal Sorozatok A Marvel Studios egy videóval lebuktatta az MCU új sztárját, és már értjük, a Sólyomszem 5. epizódjától miért fog felrobbanni az internet
Sorozatok

A Marvel Studios egy videóval lebuktatta az MCU új sztárját, és már értjük, a Sólyomszem 5. epizódjától miért fog felrobbanni az internet

A Sólyomszem következő epizódjában feltűnik az új Özvegy is.

450
Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios

Őszintén szólva semmi spoiler nincs abban, hogy a Disney+ Sólyomszem című sorozatában visszatér majd a Fekete Özvegy című film nagy felfedezettje. Florence Pugh ellopta a showt, és a film stáblista utáni jelenetéből tudni lehetett, hogy legközelebb ősszel láthatjuk műsoron, méghozzá Jeremy Renner nevével fémjelzett sorozatban. Eddig csak találgattunk, mikor kerül képernyőre Yelena Belova, most azonban a Marvel Studios hivatalos új promóciós videójában beköszönt.

A nagy hírt maga a stúdió jelentette be egy akciódús kis rövid előzetessel a várva várt ötödik részhez, amiben nemhogy beköszön a rajongók kedvelt új Fekete Özvegye, de még harcjeleneteket is látunk Clint Barton és közte.

A rövid kis előzetes alapján úgy tűnik, hogy elég fontos szerepe lesz Yelenának a következő részben, és vélhetően a fináléban is kiveszi részét a karakter, hiszen bosszút akar állni Clint Bartonon (Jeremy Renner), akiről azt hiszi, hogy ő felelős a húga (Scarlett Johansson) haláláért.

Abban a bizonyos jelenetben Yelena Belova egy kutyával az oldalán sétál a temetőben, és hamarosan világossá válik, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei után járunk, amikor is megpillantjuk Natasha sírját. Yelena egy kis plüssmacit helyez a sírra, majd egy másik karakterre szipogására leszünk figyelmesek. A kamerában feltűnik Julia Louis-Dreyfus karaktere, azaz Valentina Allegra de Fontaine, akivel már korábban találkoztunk. Valentina az allergiáról kezd panaszkodni, amit Középnyugaton tett látogatásával magyaráz (itt nevelkedett Yelena és Natasha). A jelenetből kiderül, hogy időközben az Özvegy egyik munkaadója lett Valentina. Yelena szabadságát tölti, de amikor Val elárulta, hogy Sólyomszem a következő célpont, Yelena szemlátomást vérszemet kap. A titokzatos nő azt is elmondja, hogy Clint Barton felelős Natasha haláláért.

Persze tudjuk, hogy ez nem igaz, de mindenképpen érdekes lesz látni, a dolgok milyen fordulatot vesznek a következő részekben. A felvételen az is látható, hogy Belova egy titokzatos szőke nővel harcol, és bár nem látjuk tisztán a karaktert, feltehetően egy flashback lesz, mivel Yelena ugyanazt a jelmezt viseli ebben a jelenetben, amit a Fekete Özvegy című filmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.