Főoldal Filmek A Marvel Studios állítólag a teljes programtervét kénytelen átdolgozni Jonathan Majors ügye miatt
Filmek

A Marvel Studios állítólag a teljes programtervét kénytelen átdolgozni Jonathan Majors ügye miatt

Nem volt mindig úgy, hogy Kang, a Hódító áll majd a The Multiverse Saga középpontjában.

77
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Egy bennfentes szerint a Marvel Studios nem mindig tervezte úgy, hogy Kang, a Hódító lesz a The Multiverzum Saga nagy rosszfiúja, de Jonathan Majors volt az, aki megváltoztatta a dolgokat azzal, ahogy életre keltette a karaktert, kezdve a sorozattól a filmvászonig. Bár a stúdió hallgat Majors ügyével kapcsolatban, a színész jövője továbbra is bizonytalan a stúdiónál.

A Loki 1. évadának fináléjában mutatkozott be Jonathan Majors, és hamar kiderült, hogy a sorozatban látott karakter Kang egyik variánsa, majd év elején A Hangya és a Darázs: Kvantumánia bemutatta a hódító variánsát. Egyértelmű, hogy a The Multiverse Saga főgonosza Kang, bár kérdéses, hogy ez mennyiben fog változni Jonathan Majors folyamatban lévő jogi problémái miatt. Benne van a pakliban, hogy újraosztják a szerepet, erről már egy pletyka is megjelent, hogy ki lehetne Majors egyik utódja. De ne menjünk ennyire messzire még, Majors tisztázhatja nevét a bíróságon, így megtarthatja a szerepét.

Egy új jelentés rávilágított arra, hogy a Marvel Studios nem Kangot tette volna meg a Marvel Moziverzum következő fázisának szupergonoszává, ám Majors alakításával lenyűgözte a készítőket. A The Ringer The Big Picture podcastjában Joanna Robinson megosztott néhány dolgot, hogy a Bosszúállók: Végjáték után változtak a dolgok.

Valaki, aki a Marvelnél dolgozik, azt mondta nekem, hogy nem az volt a terv, hogy a középpontban Kang legyen, amíg meg nem látták a Kvantumánia felvételeit és a Lokiban nyújtott alakítását, ami annyira erős volt, hogy azt mondták: ‘Ez az. Ez a mi utunk. A hőscsapatunknak oda, építsük Kang köré az univerzumot, és legyen ez a színész a fókuszban, akire oly sokan reagálnak.

Joanna Robinson

Robinson a könyv megírása mellett korábban a Vanity Fairnek is írt. A továbbiakban azt fejtegette, hogy a Marvel Studios miért követhetett el hibát azzal, hogy mindent egy lapra tett fel, miután egy egész projektsorozatot hozott létre egyetlen színész és karakter köré. Ez persze még nem lenne túl nagy probléma, de ebben az esetben ez most visszafelé sült el, mivel Hollywood legnagyobb feltörekvő színészéből az egyik legellentmondásosabb sztárja vált.

Ezzel kapcsolatban Robinson úgy fogalmazott, hogy “ez kényszerhelyzetbe hozta őket. Nem tudjuk, mit fognak tenni. Ellentmondásos történeteket hallottam arról, hogy le akarják-e cserélni őt, vagy még csak nem is gondolkodnak a leváltásán”.

Döntő tényező lehet, hogy a bíróság miként ítélkezik Majors sorsáról, letöltendő börtönbüntetésre ítélik, vagy felmentik a vád alól. Május elején már meghallgatták egyszer, június közepén jelenik meg a bíróságon, akkor hozhatnak döntést. Néhány napja arról kezdtek pletykálni, hogy a stúdió egy tervvel állt elő, és a Loki 2. évadban választ kapunk majd Majors sorsáról.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...