Főoldal Filmek A Marvel Studios a Titkos Harcosok projekt feldolgozásán dolgozik, ami akár film vagy sorozat is lehet
Filmek

A Marvel Studios a Titkos Harcosok projekt feldolgozásán dolgozik, ami akár film vagy sorozat is lehet

A Marvel Studios több új projekten is dolgozik, az egyik a Szellemlovas feldolgozása, de egy új jelentés szerint a Titkos Harcosok karakterein is dolgoznak már.

449
Titkos Harcosok

A Marvel Studios több új projekten is dolgozik, az egyik a Szellemlovas feldolgozása, de egy új jelentés szerint a Titkos Harcosok karakterein is dolgoznak már.

A GWW olyan információk birtokába jutott, amik arról árulkodnak, hogy a Marvel Studios egy korai fázisban lévő Titkos Harcosok projekten dolgozik. Semmi konkrét információt nem sikerült megtudni az új projektről, mindössze annyi biztos (ami nem meglepő), hogy Kevin Feige felügyeli a munkát, de hogy mozifilmről vagy egy Disney+ sorozatról van szó, nem sikerült megtudni. Még a forgatókönyvírók neveit sem sikerült megtudni, annyira titkos a projekt és korai fázisban tart.

A Titkos Harcosok formációban számos felállásával találkozhattak már a rajongók, az egyik és talán a legismertebb a S.H.I.E.L.D. karaktereire támaszkodott, benne az ismert Nick Fury, Quake, Phobos, Yo Yo Rodriguez, Hellfire, Sebastian Druid, valamint Stonewall szereplőkkel.

Ennek a Titkos Harcosok csoportnak egy bizonyos formáját már láttuk A S.H.I.E.L.D. ügynökei című tévésorozatban, de valami azt súgja, hogy Feige és a Marvel Studios nem ezt fogja továbbvinni, nem egy folytatásról van szó. A Titkos Harcosokat animációs sorozatban a Disney XD csatornán is feldolgozták néhány évvel ezelőtt, benne Marvel Kapitány, Ms. Marvel, Patriot, Inferno, Squirrel Girl és America Chavez kapott szerepet, de még az sem biztos, hogy ezt fogják adaptálni a Marvelnél.

És itt leszögeznénk, hogy még abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban a Titkos Harcosokat fogják feldolgozni, hiszen a Marvel Studios gyakran olyan címeket választ a projekteknek, ami nem tükrözi az alkotást, például a Bosszúállók: Ultron kora esetében az After Party címet adta. Még arra sem vehetünk mérget, hogy valaha elkészül a projekt, miután a stúdió jelenleg több projekten is dolgozik párhuzamosan, de hogy mi valósul meg belőlük, nem tudni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események