Joe Manganiello

A Marvel megkereste egy szereppel Joe Manganiellót, de ő egy tartalmasabb szerepre vágyott

Nem fogadta el, mert nagyobb szerepet szeretne a Marveltől.

Joe Manganiello neve sokak számára eggyé vált Deathstroke-éval, miután bemutatkozott mindkét Az Igazság Ligája vágásban. Noha a korábbi tervek szerint Deathstroke fontos szerepet kapott volna a DC Moziverzumban, Joss Whedon és még néhány fejes keresztülhúzta a számítását, s alighanem elfelejthetjük egy időre a gonoszt.

Gyakorlatilag már borítékolható, hogy Manganiellót nem látjuk többet Deathstroke szerepében, de az élet nem áll meg. Sokakban felmerült a kérdés, mi a helyzet a Marvelnél, esetleg szerepet kaphat-e a filmtörténelem valaha volt legnagyobb filmes univerzumában. Ráfaragtak erre a kérdésre, ugyanis a Justice Con alatt Flash Tompsom szerepéről kérdezték, hogy elvállalná-e, ha megkeresnék vele, de elmondása szerint ő nagyobb szerepre vágyik ennél.

Szerintem attól függ, hogy miből áll. Most, hogy a Sony megcsinálja a Baljós hatos formációt, és összerakja a mega-univerzumát, valamint, hogy az X-Menek visszakerültek a Disneyhez, a Titkos Háború felbukkanásával valamikor a jövőben, egyszerűen úgy gondolom, hogy annyi csodálatos karaktere van a Marvelnek… és azt kell mondanom, hogy néhány évvel ezelőtt felajánlottak egy szerepet az egyik filmben.Joe Manganiello

Sajnos Manganiello nem árulta el, hogy melyik filmről van szó és milyen szerepet kapott volna, mert ezzel esetleg megbánthatta volna színésztársát, aki végül elvállalta azt a titokzatos szerepet.

Tudom, hogy divatos, hogy az emberek elővesznek próbafelvételeket olyan szerepekért, amiket nem kaptak meg… Én soha nem rajongtam ezért. A Marvel képregényein nőttem fel, szóval ha már csatlakozom az univerzumhoz, akkor tényleg a megfelelő szerepet kapjam. És szerintem néha meg kell várni a megfelelő alkalmat. Szóval egy kis vendégszerep Flash Thompsonként? Nem is tudom. Inkább valami tartalmasabbat csinálnék. Valaki olyat, aki egy ideig állandó szereplő lehet, vagy legalább egy igazán nagy szerep az egyik filmben.

Úgy tűnik, hogy nemcsak a rajongók, de Kevin Feige fejében is megfordult, hogy Manganiello szerepet kapjon a Marvel Moziverzumban, azonban az első megkeresésre nemet mondott. Valószínűleg csak egy cameo szerep lett volna, bár nem tudjuk, hogy mivel keresték meg, de bízunk benne, hogy a Marvel nem feledkezett meg a színészről, s a jövőben egy nagyobb szerepben is látjuk. Ami pedig Deathstroke szerepét illeti, ideje túllépni azon, s új fejezetet nyitni az életében.

Deathstroke
Total
1
Shares
Previous Article
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese, posztere és néhány jelenetképe

Next Article

Mozgolódás van a Metal Gear sorozat háza táján

Related Posts
Tovább

Top 10 hősnő, aki megérdemelne egy önálló filmet!

A Wonder Woman remek kritikai fogadtatása után elgondolkodtam, vajon miért is szorulnak a női hősök gyakran mellékszerepbe? Hiszen annyi remek hősnő van a Marvel és a DC világában akik megérdemelnének egy esélyt a nagyvásznon. Ebben a cikkben összeszedtem, hogy szerintem kik lennének alkalmasak egy önálló mozira, illetve kit látnék szívesen a szerepben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!