Főoldal Filmek A Marvel megkereste egy szereppel Joe Manganiellót, de ő egy tartalmasabb szerepre vágyott
Filmek

A Marvel megkereste egy szereppel Joe Manganiellót, de ő egy tartalmasabb szerepre vágyott

Nem fogadta el, mert nagyobb szerepet szeretne a Marveltől.

158
Joe Manganiello

Joe Manganiello neve sokak számára eggyé vált Deathstroke-éval, miután bemutatkozott mindkét Az Igazság Ligája vágásban. Noha a korábbi tervek szerint Deathstroke fontos szerepet kapott volna a DC Moziverzumban, Joss Whedon és még néhány fejes keresztülhúzta a számítását, s alighanem elfelejthetjük egy időre a gonoszt.

Gyakorlatilag már borítékolható, hogy Manganiellót nem látjuk többet Deathstroke szerepében, de az élet nem áll meg. Sokakban felmerült a kérdés, mi a helyzet a Marvelnél, esetleg szerepet kaphat-e a filmtörténelem valaha volt legnagyobb filmes univerzumában. Ráfaragtak erre a kérdésre, ugyanis a Justice Con alatt Flash Tompsom szerepéről kérdezték, hogy elvállalná-e, ha megkeresnék vele, de elmondása szerint ő nagyobb szerepre vágyik ennél.

Szerintem attól függ, hogy miből áll. Most, hogy a Sony megcsinálja a Baljós hatos formációt, és összerakja a mega-univerzumát, valamint, hogy az X-Menek visszakerültek a Disneyhez, a Titkos Háború felbukkanásával valamikor a jövőben, egyszerűen úgy gondolom, hogy annyi csodálatos karaktere van a Marvelnek… és azt kell mondanom, hogy néhány évvel ezelőtt felajánlottak egy szerepet az egyik filmben.

Joe Manganiello

Sajnos Manganiello nem árulta el, hogy melyik filmről van szó és milyen szerepet kapott volna, mert ezzel esetleg megbánthatta volna színésztársát, aki végül elvállalta azt a titokzatos szerepet.

Tudom, hogy divatos, hogy az emberek elővesznek próbafelvételeket olyan szerepekért, amiket nem kaptak meg… Én soha nem rajongtam ezért. A Marvel képregényein nőttem fel, szóval ha már csatlakozom az univerzumhoz, akkor tényleg a megfelelő szerepet kapjam. És szerintem néha meg kell várni a megfelelő alkalmat. Szóval egy kis vendégszerep Flash Thompsonként? Nem is tudom. Inkább valami tartalmasabbat csinálnék. Valaki olyat, aki egy ideig állandó szereplő lehet, vagy legalább egy igazán nagy szerep az egyik filmben.

Úgy tűnik, hogy nemcsak a rajongók, de Kevin Feige fejében is megfordult, hogy Manganiello szerepet kapjon a Marvel Moziverzumban, azonban az első megkeresésre nemet mondott. Valószínűleg csak egy cameo szerep lett volna, bár nem tudjuk, hogy mivel keresték meg, de bízunk benne, hogy a Marvel nem feledkezett meg a színészről, s a jövőben egy nagyobb szerepben is látjuk. Ami pedig Deathstroke szerepét illeti, ideje túllépni azon, s új fejezetet nyitni az életében.

Deathstroke

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.