Űrlord

A Marvel legújabb képregénye megerősítette, hogy Űrlord biszexuális

Az Őrzők tagja biszexuális.

Az elmúlt évtized alatt a Marvel Moziverzum egy jól olajozott gépezetté nőtte ki magát, és kis túlzással megváltoztatta a filmkészítést. Számtalan hőssel találkoztunk már az elmúlt 12 évben a filmvásznon, és a legutóbbi bejelentések után ebben az évtizedben sem maradunk szuperhősök nélkül, mert a mozi mellett még az tévéképernyőit is meghódítják majd alkotásaikkal. Nehéz olyan alkotást találni, ami ne mozgatna meg nagyobb rajongói bázist, de talán James Gunntól A galaxis őrzői az egyik legnépszerűbb a sorban.

2014 óta ismerjük a Galaxis Őrzőiket a mozikból, azóta pedig két önálló filmet és a Bosszúállók franchise legutóbbi két részében is jelen voltak Thanos megállításánál. Az Őrzőkről számtalan képregényben olvashattunk és még animációs sorozatot is kapott a Marveltől. Most éppen az egyik új képregény erősítette meg valami egészen különös dolgot, mégpedig hogy a csapat egyik tagja, Űrlord – akit a filmvásznon Chris Pratt kelt életre – biszexuális. A Guardians of the Galaxy #9 számban arról olvashatnak a rajongók, hogy a hős poliamor kapcsolatot folytat egy humanoid párral.

A hírre a Screen Rant és a Pink News is felfigyelt a napokban, és egy ilyen bejelentés után kíváncsian várjuk, hogy a Marvel mennyire szeretne párhuzamot állítani az írott és a filmes karakterek között. Néhány évvel korábban egy másik karakter is őszintén vallott másságáról. Akkor az X-Menek egyik tagja, Jégember árulta el, hogy mindkét nemhez vonzódik. Most pedig ebben az új alternatív idősíkban Űrlord szeretett bele egy idegen párba.

Az említett új képregényben Peter Quill kozmikus kalandok során látszólag elpusztul egy hatalmas robbanás következtében, de ahelyett, hogy meghalt volna, valójában egy alternatív univerzumban találja magát, és csaknem 140 évet tölt el távol az Őrzőktől, köztük Gamorától.

Total
3
Shares
Previous Article
star wars inkvizítorok

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat szerepet adhat az Inkvizítoroknak?

Next Article
Tom Cruise

Tom Cruise őrjöngött a Mission: Impossible 7 stábjával, amiért megszegték a COVID-protokollt Londonban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!