A Marvel elhozta a polgárháborút az új Amerika kapitány képregényben

Egy világ háborodott fel a Marvel legfrissebb képregény száma miatt, amiben olyat tettek, amire senki sem számított.

Egy világ háborodott fel a Marvel legfrissebb képregény száma miatt, amiben olyat tettek, amire senki sem számított.

Most tényleg minden az Amerika kapitányról szól, de valami nagyon kiverte a biztosítékot a rajongóknál. A stúdió sorra kapja a fenyegető emaileket, kommenteket, sőt még halálos fenyegetést is kaptak, hogy álljanak le, mert nem lesz így jó vége.

Az utolsó Amerika kapitány számból megtudjuk Steve Rogers, a Kapitány múltját. Sötét dolgok derülnek ki a Marvel egyik legszimpatikusabb és legönzetlenebb karakteréről. A képregényből megtudjuk, hogy Steve kapcsolatban áll a Hydrával. Az olvasok ott fakadtak ki teljesen, mikor a jellegzetes „Hail Hydra” mondat elhagyta a Kapitány száját az újságban. Megtudjuk a lapszámból, hogy Steve Rogers már a kezdetektől, a 40-es évektől kezdve kapcsolatban áll a Hyrával. A lapból megtudjuk, hogy Rogers édesanyját egy idegen végig támogatta, aki mellékesen a Hydra egyik belső embere. Természetesen megkérdezték a képregény íróját is az esetről, hogy mesélje el, miért állt át a Kapitány:

A második számból megtudhatjuk, hogy mit jelent ez az új helyzet. Egy dolgot biztosra vehetünk: Nem klón, sem imposztor, senki nem irányítja Steve elméjét. Ő az igazi Steve Rogers, Amerika kapitány személyesen.

Szerintünk ez csak egy óriási reklámfogás, nem állhat át a Kapitány a rossz oldalra.

Total
0
Shares
Previous Article

Denis Villeneuve és Jake Gyllenhaal újra együtt

Next Article

Sötétebb szerepet kap The Rock a Halálos iramban 8. részében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!