Főoldal Sorozatok A Marvel állítólag nem akarta, hogy Jennifer Walters túl izmos legyen
Sorozatok

A Marvel állítólag nem akarta, hogy Jennifer Walters túl izmos legyen

Képregényekben sokkal izmosabb a karakter.

565
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios készülő új sorozatának, a She-Hulk: Attorney at Law-nak az első előzetese a hét elején debütált, és míg egyes rajongók izgatottan várták, hogy végre találkozhassanak Jennifer Waltersszel (Tatiana Maslany), mások csalódottságuknak adtak hangot, ami részben a felemásra sikerült CGI-nak volt betudható. Rengeteg kritikát kapott az előzetes, hogy mennyire gyenge minőségben jelent meg.

Miközben a világ elvolt foglalva a vizuális effektussal, addig a karakter dizájnján dolgozó egyik munkatárs egy érdekességre hívta fel a figyelmünket. Sok rajongónak feltűnt, hogy She-Hulk nem annyira izmus, mint a Marvel kockásain, és ennek komoly oka van. A Marvel állítólag nem akarta, hogy Jennifer Walters She-Hulk alteregója túl izmos legyen a Disney+ sorozatában.

Sean Ruecroft VFX-művész, aki a Marvel Studios Bosszúállók: Végtelen háború című filmjén és a Moon Knight című sorozatán is dolgozott, reagált egy tweetre, amiben azt kritizálták, hogy She-Hulk dizájnja nem lett testesebb. Mint kiderült, Jennifer Walters szuperhős alteregója a korai terveken testesebb volt, de a VFX-szakember utasítást kapott, hogy ne legyen olyan izmos.

Egy olyan cégnél dolgoztam, amely a VFX-et készítette a sorozathoz. Úgy tűnik, hogy a kezdet kezdetén izmosabb volt, de azt mondták, hogy “kisebbre kell venni”. Mindig forgatjuk a szemünket (mint a Sonic esetében), de a nap végén a művészeknek követniük kell a parancsokat.

Sean Ruecroft

A sorozatnak volt egy hivatalos szinopszisa is, ami így szólt: “Ebben az új vígjátéksorozatban Bruce Banner unokatestvérének segít, Jennifer Waltersnek, amikor sürgős vérátömlesztésre van szüksége, és képzeld, mi lesz belőle? Saját erejére tesz szert. Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifert, aki egy szuperemberekre specializálódott ügyvéd, és aki emberfeletti jogi ügyekre szakosodott. Mark Ruffalo visszatér Hulk szerepében Tim Roth mellett, aki a Förtelmet alakítja.”

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...