Főoldal Filmek A Lionsgate vezetője szeretné, ha Keanu Reeves még több filmben játszaná John Wicket
Filmek

A Lionsgate vezetője szeretné, ha Keanu Reeves még több filmben játszaná John Wicket

A John Wick: 4. fejezet sikere után még több John Wicket akar a stúdió vezetője.

475
John Wick: Chapter 4

A Lionsgate Motion Picture Group elnöke, Joe Drake elárulta szándékát, vagyis hogy mennyire szeretné, ha Keanu Reeves több John Wick-filmben is szerepelne, különösen azután, hogy a John Wick: 4. fejezet a franchise legjobb bevételével nyitott múlt héten a mozikasszáknál. És nemcsak a kasszáknál kezdett erősen, de kritikákban is a széria legjobbja lett.

A John Wick: 4. fejezet az első hétvégén uralta a mozikasszákat, 73,5 millió dollárt hozott az észak-amerikai jegypénztáraknál és 137,5 millió dollárt világszerte. A franchise népszerűsége minden egyes új résszel nőtt, és a Deadlinenak adott interjújában Drake elmondta, hogy nagyon szeretné, ha Reeves újra eljátszaná a szerepet.

Még nem állunk készen arra, hogy búcsút mondjunk Keanunak ezzel a franchise-szal. Majd kiderül, milyen alternatíva lesz, de rengeteg különböző dolgot tehetünk… Az elmúlt héten ötször láttam ezt a filmet. Látom, hogy a közönség hogyan mozgatja őt.

Joe Drake

A legújabb rész John Wick karakterének egyfajta hattyúdalaként szolgált, hiszen a film végén láthatjuk, ahogy halálos pisztolypárbajt vív régi barátjával, Caine-nel. Azonban nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy Reeves legendás bérgyilkosát láthattuk a filmvásznon, hiszen a franchise újabb résszel bővül majd a jövőben.

Legalább két, a franchise-ban játszódó projekt még várat magára: a Peacock szolgáltató The Continental című, a hetvenes években játszódó előzménysorozata, amely Winston és Charon korai napjait követi nyomon, valamint a Ballerina című film, amely a Ruska Roma Rooney-ját követi majd, akit a 3. fejezetben láthattunk egy rövid időre felbukkanni.

Bár a 4. fejezet lezárta John Wick történetét, Reevesnek még rengeteg lehetősége van arra, hogy vendégszerepekben tűnjön fel olyan más produkciókban, ami karaktere halála előtt játszódik, például a közelgő spinoffban, a Ballerina című, 2024 tavaszán vagy nyarán megjelenő filmben.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

John Wick belépett az egymilliárd dolláros franchise-ok táborába

John Wick a legnagyobb filmcímek között találta magát.