Wide Screen
Image default
Sorozatok

A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

George R.R. Martin megerősítette, hogy David Benioff és D.B. Weiss három filmmel szerették volna lezárni a grandiózus történetet.

Tavaly áprilisban a nyolcadik évaddal ért véget a Trónok harca, a készítők pedig rengeteg kritikát kaptak a befejező hat rész okán. A legtöbb néző úgy érezte, hogy a karakterek több esetben kerültek ellentmondásba saját magukkal, a történetszálak pedig igencsak gyorsan, kapkodva lettek lezárva.

Az adaptáció alapjául szolgáló könyv szerzője, George R.R. Martin nemrégiben egy német lapnak nyilatkozva érdekes részleteket osztott meg a befejezéssel kapcsolatban. Az író a következőket mondta:

Trónok harca

Nem az én tisztem megítélni a döntéseket, az adaptációs jogokkal ugyanis az HBO rendelkezik, néhány éve azonban komolyan szóba került, hogy a sorozat a moziban, három grandiózus filmmel érne véget a hetedik évad után. Végül azonban maga a csatorna döntött az ötlet elvetése mellett. Elmondták, hogy az HBO fő profilja a TV, és még ha csinálnak is filmeket, azokat is televíziós sugárzásra szánják, mint például a Deadwood esetében.

Ti mit gondoltok? Szerencsésebb lett volna ez a fajta befejezés?

Még több a témában...

A Lannisterek páncélja eredetileg egészen másképpen nézett volna ki

Vigh Martin

Az Éjkirály eredetileg teljesen másképpen nézett volna ki- Eddig soha nem látott concept artok láttak napvilágot.

Vigh Martin

Az HBO a sárkányok mellett tette le a voksát – Targaryen-előzménysorozat készül

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon