A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

George R.R. Martin megerősítette, hogy David Benioff és D.B. Weiss három filmmel szerették volna lezárni a grandiózus történetet.

George R.R. Martin megerősítette, hogy David Benioff és D.B. Weiss három filmmel szerették volna lezárni a grandiózus történetet.

Tavaly áprilisban a nyolcadik évaddal ért véget a Trónok harca, a készítők pedig rengeteg kritikát kaptak a befejező hat rész okán. A legtöbb néző úgy érezte, hogy a karakterek több esetben kerültek ellentmondásba saját magukkal, a történetszálak pedig igencsak gyorsan, kapkodva lettek lezárva.

Az adaptáció alapjául szolgáló könyv szerzője, George R.R. Martin nemrégiben egy német lapnak nyilatkozva érdekes részleteket osztott meg a befejezéssel kapcsolatban. Az író a következőket mondta:

Trónok harca

Nem az én tisztem megítélni a döntéseket, az adaptációs jogokkal ugyanis az HBO rendelkezik, néhány éve azonban komolyan szóba került, hogy a sorozat a moziban, három grandiózus filmmel érne véget a hetedik évad után. Végül azonban maga a csatorna döntött az ötlet elvetése mellett. Elmondták, hogy az HBO fő profilja a TV, és még ha csinálnak is filmeket, azokat is televíziós sugárzásra szánják, mint például a Deadwood esetében.

Ti mit gondoltok? Szerencsésebb lett volna ez a fajta befejezés?

Total
1
Shares
Previous Article

Bemutatkozik a Resident Evil 3 gyűjtői kiadása

Next Article

A Housemarque egy ambiciózus projekttel ünnepli a 25. évfordulóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!