Mátrix

A John Wick rendezője szerint elképesztő akciójelenetekre számíthatunk a Mátrix 4-ben

A rendező szerint a film akciószegmensére biztosan nem lesz panasz.

Az már korábban kiderült, hogy a John Wick-franchise ötletgazdái, David Leitch és Chad Stahelski ismét együtt fognak dolgozni, ugyanis mindketten részt vesznek a Mátrix feltámasztásában. Kettejük bevonása mindenképpen logikusnak tűnik, hiszen bár az univerzum korábbi darabjai sem szűkölködtek látványos jelenetekben, Stahelski és Leitch azonban korunk legambiciózusabb rendezői közé tartoznak, így biztosan tudnak majd némi újdonsággal szolgálni. Az is kiderült korábban, hogy főként a film akciószegmenseinek megalkotásában számítanak rájuk, Stahelski pedig egy friss nyilatkozatában újabb részleteket osztott meg a munkával kapcsolatban:

Mindenek előtt ki kell emelnem, hogy Lana (Wachowski-a szerk.) kreativitás tekintetében az egyik legkülönlegesebb ember, akivel valaha találkoztam. Fantasztikus látni, hogy milyen remek ötletei vannak. Ő egy csodás rendező, aki az akciószegmenseket is szereti szemmel tartani. Egyébiránt nagyon fontos kiemelni, hogy az akciót sem lehet elválasztani a cselekmény többi részétől. Lana mindig szilárd víziókkal érkezik a forgatásra, elmondja, hogy pontosan mit is szeretne, a karaktereknek milyen érzelmi vagy éppen fizikális utat kell bejárnia, végül pedig megkérdezi, hogy ezt az elgondolást hogyan tudjuk igazán őrült módon megvalósítani. És ezen a ponton jövünk mi, illetve a kaszkadőrcsapat a képbe. Ez a munkafolyamat számunkra is kihívást jelent, hiszen folyamatosan jönnek az újabb és újabb ötletetek, mi pedig segíteni szeretnénk Lanának, tartani akarjuk a tempót.

Mátrix

A hivatalos kommunikáció szerint tehát jövő májusban érkezhet a negyedik Mátrix-film, természetesen, ha változik a premierdátum, akkor arról be fogunk számolni.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars

Rohamosztagosokkal próbálják betartatni a közösségi távolságtartást a Disney Springs kalandparkban

Next Article
The Batman

A Batmobile legapróbb részleteit is jól szemügyre vehetjük a The Batman-filmhez készült modellterven

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!