x
Filmek

A John Wick 4. része egy valamiben biztosan erősebb lesz, mint a korábbi három volt

John Wick visszatér, és még hosszabb játékidővel.

A John Wick 4. része egy valamiben biztosan erősebb lesz, mint a korábbi három volt
  • Publishedaugusztus 13, 2022

A Collidernek adott interjújában Chad Stahelski rendező elárulta, hogy a John Wick 4. lesz a leghosszabb film az egész franchise-ban. “Hosszabb, mint a másik három, de nem olyan hosszú” – fogalmazott a lapnak a direktor. Jelenleg a John Wick: 3. felvonás – Parabellum a leghosszabb film a sorozatban a maga 131 percéves, és ez azt jelenti, hogy a készülő negyedik résznek legalább 2 óra 11 percesnek kell lennie.

A John Wick: 2. felvonás a második leghosszabb, 122 perces a film, míg az eredeti John Wick mindössze 101 perces volt. A pletykák szerint Stahelski vágása a filmből elég tartalmas, és a vágási folyamat során rövidülhet a film, azonban Stahelski már majdnem elkészült a filmmel.

A vágás végső szakaszán vagyunk, aztán jön a VFX és a zene. De ez a leghosszabb, amit valaha csináltam az utómunkálatokban. Imádjuk az eddigi zenét. Még mindig Tyler Bates felel a zenékért a a nagyobb akciójeleneteknél.

Chad Stahelski

Az elhangzottakból úgy tűnik, hogy a film utómunkája már nagyon közel van a kész állapothoz.

A VFX-ek az év hátralévő részében érkeznek majd. De veszélyesen közel vagyunk. A vágás tekintetében is néhány perc választ csak el bennünket a kész állapottól. Az akciójelenetek is elkészültek. A film lényegében kész. Valószínűleg még néhány hétig kell finomítani, aztán befejezzük, és már csak a zenei hang és az effektek vannak hátra.

A jeleneteket is megvágták már, és már csak az utolsó darabokat kell összeilleszteni, hogy elmondható legyen, a John Wick 4. rész utómunkája a végéhez ért. A direktor elárulta, hogy a film végével akad még egy kevés munka, de napokon belül ezzel is végeznek.

John Wick
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.