Wide Screen
Image default
Játékok

A Housemarque egy ambiciózus projekttel ünnepli a 25. évfordulóját

A finn cég még az éppen futó Stormdivers fejlesztését is jégre tette.

Super Stardust, Dead Nation, Outland, Resogun, Nex Machina, Matterfall. Csak néhány cím azok közül, amit a finn fejlesztőknek köszönhetünk, és amelyek ismerősek lehetnek azoknak is, akiknek amúgy a Housemarque neve nem. Pedig már 25 esztendeje velünk vannak és még Amigán kezdték az ipart arcade stílusú, főleg lövöldözős stuffjaikkal.

Éppen a jubileum kapcsán jelentette be most Ilari Kuittinen (CEO), hogy egy mindennél nagyobb címen dolgoznak. A titokzatos játék a cég eddigi legnagyobb projektje, 3 éve kalapálják és 80 ember dolgozik rajta. Még az eddig már bejelentett battle royal címüket, a Stormdiverst is jegelték miatta, pedig már az is a tőlük megszokottól merőben eltérő játék volt. Az új projektről egyelőre semmit nem árultak el, csak hogy a kiadó partner hamarosan bejelenti majd. Kíváncsian várjuk.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon