A Hidegháborúban játszódna az új Call of Duty is?

Egy szivárogtatás szerint a jövőre érkező játék a Black Ops sorozat tagja lehet.

Egy szivárogtatás szerint a jövőre érkező játék a Black Ops sorozat tagja lehet.

Nagyon nem lenne jó előre inni a medve bőrére, azonban úgy néz ki, az Activision és vele együtt a Call of Duty széria végre visszatalált a sikerei korábbi színterére. Az idén érkező Call of Duty Modern Warfare egy egészen jó és brutális egyjátékos kampányt fog kapni a marketing anyagok szerint, amelyet már régen hiányolhattunk egy COD-ból. Meg kell várnunk azonban az első teszteket, hogy biztosak legyünk benne, igazat mondtak.

A hírek szerint azonban nem állnának le ezzel az iránnyal, hanem a Treyarch a jövő évi projektjével is folytatná a most elkezdett utat (jövőre a Treyarch a soros a Call of Duty játékkal, mint régebben volt ez tapasztalható). Lássuk is mit mond egy eddig is megbízhatónak titulált forrás.


Ezek szerint a jövőre érkező Call of Duty a Black Ops sorozat tagja lesz. Call of Duty: Black Ops V vagy egyszerűen Call of Duty: Black Ops néven fog futni. A Hidegháborúban fog helyet foglalni és az egészen 40 éves időtartamot átölelni. Tehát harcolhatunk Vietnámban és Koreában is. A Modern Warfare esetében is kulcsszó jelenleg a brutalitás, azonban a poszt szerint itt még több kegyetlenségre kell majd számítanunk. Egyszerűen azért, mert ilyen a háború. Továbbá a forrás szerint PS5 és Xbox Scarlett konzolra is megjelenik (ezek nem végleges nevek még, csupán kódnevek). Várjunk a hivatalos megerősítésig az örömmel, azonban ez igazán jól hangzik.

Total
1
Shares
Previous Article

Íme a Borderlands 3 páratlan négyese

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A korai tervek szerint ilyen időgéppel utaztak volna a Bosszúállók a Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!