Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia csak jövő héten kerül a mozikba, de már a 4. részre utalt a producer
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia csak jövő héten kerül a mozikba, de már a 4. részre utalt a producer

Jövő héten mutatják be A Hangya 3. részét, de már a folytatásról beszélnek a készítők.

47
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia csak jövő héten kerül a mozikba, de Stephen Broussard producer most megerősítette, hogy a Marvel Studiosnál tárgyalnak egy negyedik filmről. A Bosszúállók közül eddig csak egy karakter kapott négy önálló filmet, Thor volt az, de könnyen lehet, hogy Scott Lang lesz a következő, aki négy szólófilmet is kap a Marvel Moziverzumban.

Magyarországon és a világ több országában is csak jövő héten, február 16-án mutatják be a franchise harmadik részét a mozikban, de úgy hangzik, hogy Peyton Reed rendező, Kevin Feige és a film producerei összeültek, hogy megvitassák a terveket egy negyedik filmmel kapcsolatban – mondta Stephen Broussard a ComicBook.com-nak.

Már gondolkodunk rajta. Ez olyan, mintha minden film megvívná a saját csatáját, de filmkészítés okozta sebeket viszont rendezőként te szenveded. De a remény hal meg utoljára, és a film elkészítése után kezded összeszedni magad. Úgy vagy vele, hogy “igen, mi lett volna, ha X-et csinálunk, és mi lett volna, ha Y-t?”. Ha a fogaskerekek elindulnak nincs mit tenni, Peyton rendezővel és Kevinnel már összedugtuk a fejünket.

Stephen Broussard

Nagyon valószínűtlen, hogy ebben a korai fázisban komoly tervek lennének a folytatásra, talán még maguk sem döntötték el, hogy merre tart a Marvel Moziverzum a következő fázisokban, ugyanakkor érdekes, hogy a készítők látnak fantáziát a karakterben.

A hét elején megjelentek az első közösségi reakciók a filmről, és bár sokszor nem szabad kiindulni ezekből, kissé megosztóak lettek. A filmet senki sem húzta le, összességében pozitív gondolatokat fogalmaztak meg a folytatásról, de az első visszajelzések alapján nem tudott megbirkózni a feladattal, hogy elindítsa az MCU 5. fázisát. A nagy kritikákra még embargó vonatkozik, azok már beszédesebbek lesznek.

A Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia országos bemutatója 2023. február 16.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...