Wide Screen
Image default
Filmek

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban

Szellemről teljesen megfeledkeztünk A Hangya és a Darázs bemutatója óta, de azt sikerült megtudnunk, hogy a karakter életben van.

Szellemről teljesen megfeledkeztünk A Hangya és a Darázs bemutatója óta, de azt sikerült megtudnunk, hogy a karakter életben van.

Az elmúlt tizenegy évben több gonosztevője is volt már a Marvel Moziverzumnak, azonban Hannah John-Kamen színésznő karakterét az tette különlegessé a többi antagonistával szemben, hogy Szellemet nem hataloméhsége, bosszúvágya vezérelte, hanem hogy az életéért harcolt, miután egy baleset következtében testében az atomok teljesen instabillá váltak – ennek köszönhette azt, hogy képes volt átmenni a falakon – s csak Hank Pym Kvantumvilág kapuja segíthetett.

John-Kamen épp legújabb sorozatának, a Netflix saját gyártású The Dark Crystal: Age of Resistance reklámozásával volt elfoglalva, mikor a Yahoo! Movie UK munkatársa feltette neki a kérdést, hogy mi történt Szellemmel a film után, és lát-e esélyt arra, hogy karaktere még visszatér valamikor a jövőben.

A Marvel Moziverzumban vérrel pecsételik meg a szerződésed, és utána össze kell varrnod a szád. Minden, amit mondhatok, hogy Szellem nem halt meg.

Nyilvánvalóan sokat nem akart elárulni, de legalább rámutatott egy tényre, hogy Szellem nem halt meg A Hangya és a Darázs végén, ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a jövőben még látjuk a karaktert. A kérdés így már csak az, hogy melyik filmben, hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisában nem készül el A Hangya harmadik része, de még abban sem lehetünk biztosak, hogy erre több esély lesz a következő fázisban, miután az egyik legrosszabbul teljesítő franchise-ról beszélünk.

Szellem

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat