Wide Screen
Image default
Filmek

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban

Szellemről teljesen megfeledkeztünk A Hangya és a Darázs bemutatója óta, de azt sikerült megtudnunk, hogy a karakter életben van.

Az elmúlt tizenegy évben több gonosztevője is volt már a Marvel Moziverzumnak, azonban Hannah John-Kamen színésznő karakterét az tette különlegessé a többi antagonistával szemben, hogy Szellemet nem hataloméhsége, bosszúvágya vezérelte, hanem hogy az életéért harcolt, miután egy baleset következtében testében az atomok teljesen instabillá váltak – ennek köszönhette azt, hogy képes volt átmenni a falakon – s csak Hank Pym Kvantumvilág kapuja segíthetett.

John-Kamen épp legújabb sorozatának, a Netflix saját gyártású The Dark Crystal: Age of Resistance reklámozásával volt elfoglalva, mikor a Yahoo! Movie UK munkatársa feltette neki a kérdést, hogy mi történt Szellemmel a film után, és lát-e esélyt arra, hogy karaktere még visszatér valamikor a jövőben.

A Marvel Moziverzumban vérrel pecsételik meg a szerződésed, és utána össze kell varrnod a szád. Minden, amit mondhatok, hogy Szellem nem halt meg.

Nyilvánvalóan sokat nem akart elárulni, de legalább rámutatott egy tényre, hogy Szellem nem halt meg A Hangya és a Darázs végén, ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a jövőben még látjuk a karaktert. A kérdés így már csak az, hogy melyik filmben, hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisában nem készül el A Hangya harmadik része, de még abban sem lehetünk biztosak, hogy erre több esély lesz a következő fázisban, miután az egyik legrosszabbul teljesítő franchise-ról beszélünk.

Szellem

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték rendezői titokban már Novát is felvezették

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Hivatalos posztert kapott a Pókember: Hazatérés

Kévés Bence Mihály

Stan Lee sem hagyta szó nélkül az Amerika kapitány képregény új számát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább