x
Filmek

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban

Szellemről teljesen megfeledkeztünk A Hangya és a Darázs bemutatója óta, de azt sikerült megtudnunk, hogy a karakter életben van.

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban
  • Publishedszeptember 1, 2019

Szellemről teljesen megfeledkeztünk A Hangya és a Darázs bemutatója óta, de azt sikerült megtudnunk, hogy a karakter életben van.

Az elmúlt tizenegy évben több gonosztevője is volt már a Marvel Moziverzumnak, azonban Hannah John-Kamen színésznő karakterét az tette különlegessé a többi antagonistával szemben, hogy Szellemet nem hataloméhsége, bosszúvágya vezérelte, hanem hogy az életéért harcolt, miután egy baleset következtében testében az atomok teljesen instabillá váltak – ennek köszönhette azt, hogy képes volt átmenni a falakon – s csak Hank Pym Kvantumvilág kapuja segíthetett.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

John-Kamen épp legújabb sorozatának, a Netflix saját gyártású The Dark Crystal: Age of Resistance reklámozásával volt elfoglalva, mikor a Yahoo! Movie UK munkatársa feltette neki a kérdést, hogy mi történt Szellemmel a film után, és lát-e esélyt arra, hogy karaktere még visszatér valamikor a jövőben.

A Marvel Moziverzumban vérrel pecsételik meg a szerződésed, és utána össze kell varrnod a szád. Minden, amit mondhatok, hogy Szellem nem halt meg.

Nyilvánvalóan sokat nem akart elárulni, de legalább rámutatott egy tényre, hogy Szellem nem halt meg A Hangya és a Darázs végén, ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a jövőben még látjuk a karaktert. A kérdés így már csak az, hogy melyik filmben, hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisában nem készül el A Hangya harmadik része, de még abban sem lehetünk biztosak, hogy erre több esély lesz a következő fázisban, miután az egyik legrosszabbul teljesítő franchise-ról beszélünk.

Szellem

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.