Főoldal Játékok A Genesis Noir egy üde színfolt a palettán
Játékok

A Genesis Noir egy üde színfolt a palettán

Igazán művészi projektnek tűnik a Genesis Noir.

470

Igazán művészi projektnek tűnik a Genesis Noir.

Mindig mosolyt csal az arcunkra amikor valami igazán egyedi, művészi próbálkozást láthatunk megvalósulni a gaming világban.
Az említett művészi indíttatású játékban egy fedorát viselő, No Man nevű házaló óraügynököt alakítunk, aki megpróbálja megállítani az ősrobbanást. Na a játékban az ősrobbanás nem pusztán az univerzum kialakítását beindító folyamat, hanem főhősünk szerelmére leadott lövés. Ezt az eseményt próbáljuk meg megakadályozni időn és téren keresztül kalandunk során.

Érdekesen hangzik, ugye? Lessétek meg a fenti trailert és garantáltan beleszerettek ebbe a nem mindennapi alkotásba. Külön jó hír, hogy a hétvégén zajlott LudoNarraCon fesztivál miatt a készítők elérhetővé tettek egy rövidke demót, melyet a játék Steam oldalán tudtok magatokévá tenni.
Ha a fentiek nem hozták meg a kedveteket, nézzetek körbe a Genesis Noir kickstarterén, megjelenés egyelőre kizárólag PC-re, reméljük mihamarabb.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.