Főoldal Filmek A galaxis őrzői vol. 3. James Gunn kedvenc filmje, miközben az egyik legnehezebb volt leforgatni
Filmek

A galaxis őrzői vol. 3. James Gunn kedvenc filmje, miközben az egyik legnehezebb volt leforgatni

Nehézségekkel találta szembe magát a rendező, amit a történet nagysága okozott.

340
A galaxis őrzői vol. 2.
Forrás: Marvel Studios

Valószínűleg sokakban felmerült már a kérdés, hogy melyik lehet James Gunn kedvenc filmje, aki az elmúlt néhány évben megfordult a Marvel Studiosnál és a Warner Bros.-nál is. A The Suicide Squad – Az öngyilkos osztagnál már mondta, mennyire egyszerűen és gyorsan ment a munka, egészen más volt a helyzet a Marvelnél.

James Gunn, A galaxis őrzői vol. 3. rendezője elárulta, hogy a film forgatása “nagyon nehéz” volt. Arra a kérdésre, hogy A galaxis őrzői közelgő folytatását vagy az ünnepi különkiadást szerette a legjobban forgatni, a közösségi oldalán tárulkozott ki az 55 éves rendező a forgatáson szerzett tapasztalatairól.

A Holiday Special tiszta öröm volt. A [galaxis őrzői] 3. része milliárd okból kifolyólag nagyon nehéz volt, kezdve a méretével és összetettségével. Lehet, hogy ez a kedvenc filmem, de valószínűleg nem ez volt a kedvenc forgatási élményem, eltekintve attól a szeretettől, amit az egész csapat iránt érzek.

James Gunn

Azt is kifejtette, hogy A galaxis őrzői ünnepi különkiadás hogyan illeszkedik az MCU-ba. “A Guardians Holiday Special a 4. fázis epilógusa” – árulta el, miközben azt is megerősítette, hogy a Holiday Special is része az MCU kánonjának.

A galaxis őrzői vol. 3. is szerepelt a San Diego-i Comic-Con paneljén, ahol többek között levetítették az első előzetest a jelenlévőknek, valamint azt is megerősítették, hogy az MCU 5. fázisában kerül bemutatásra trilógia utolsó felvonása.

Gunn nemrég megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3 sokkal érettebb lesz, mint a korábbi részek, és ezúttal sokkal érzelmesebb lesz a történet. Ez pedig magyarázatot adhat a nehézségekre, amelyekkel Gunnnak szembe kellett néznie, amikor a történetet a mozivászonra vitte.

“Ez egy hihetetlenül érzelmes történet” – magyarázta – “Sokkal érettebb, mint a többi Őrzők történet bizonyos értelemben, mert tudjátok, olyanokkal kezdtük el ezeket a filmeket csinálni, akik 10-11 évesek voltak, amikor az elsőt látták, és most 20-21 évesek. A film együtt nőtt fel velük”.

Olyan nagy gyártási problémákkal nem találták szembe magukat, pusztán a történet komplexitása okozott nehézséget, ami érthető. A rendező korábban azt is elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben ment, és más produkciókkal ellentétben ezt a filmet nem halasztották el, szóval minden a lehető legnagyobb rendben ment a forgatáson.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...