Főoldal Előzetesek A galaxis őrzői: 3. rész új előzetesében az S-fejek utolsó kalandjukra indulnak, ami vicces, de annál fájdalmasabb búcsúnak ígérkezik
Előzetesek

A galaxis őrzői: 3. rész új előzetesében az S-fejek utolsó kalandjukra indulnak, ami vicces, de annál fájdalmasabb búcsúnak ígérkezik

A rövid videó mellé Adam Warlockról is kaptunk friss képet. Szívszorító kalandnak ígérkezik az Őrzők utolsó menete.

39

A Marvel Studios kiadott egy új, hosszabb TV-szpotot A galaxis őrzői: 3. részhez, valamint egy promóciós képet, amely vitathatatlanul az eddigi legjobb képet nyújtja Will Poulter által életre keltett Adam Warlockjáról akció közben.

Az MCU Őrzői már megküzdöttek Ronannel, Ego az Élő Bolygóval és Thanosszal, de vajon az Evolúció Mestere egyszer s mindenkorra véget vet a csapatnak? Erre a kérdésre A galaxis őrzői: 3. részben választ kapunk, és kevesebb mint egy hónappal a bemutató előtt egy hosszabb tévéreklámmal népszerűsítik James Gunn várva várt folytatását. A felvételen látható még Nathan Fillion, akinek karakterét egyelőre nem nevezték meg a filmben, illetve Sylvester Stallone visszatér Stakar Ogordként a második rész után.

Új promóciós képeket is kaptunk a három folytatáshoz, amelyek Will Poulter Adam Warlockját helyezik a középpontba. Egyelőre nem világos, hogy a kozmikus karakter milyen szerepet fog játszani a filmben; bár arra számítunk, hogy az Uralkodó parancsára célba veszi az Őrzőket, azt még nem tudjuk, hogy ezen túl mit hoz majd a képregényes szuperhős.

A filmet írta és rendezte Gunn, amelyben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel mint Groot, Bradley Cooper mint Mordály, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter és Maria Bakalova szerepel.

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői volume 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A galaxis őrzői volume 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...