Főoldal Filmek A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

439
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Izgalmas hír a Marvel rajongók számára, hogy a nagyon várt Deadpool & Rozsomák lehet a franchise leghosszabb része. Hónapokkal a bemutató előtt ugyanis kiderült, hogy a film várható játékideje 127 perc, vagyis 2 óra és 7 perc. Bár a Marvel Studios hivatalosan még nem erősítette meg ezt az információt, az AMC Theaters weboldalán kiszúrhatjuk a játékidőt. Amennyiben valóban így van, akkor ez lesz a filmsorozat leghosszabb része. Összehasonlításképpen, az eredeti 2016-os Deadpool 108 perces volt, míg a 2018-as Deadpool 2 119 perces.

Bár a mozifilm meghaladja a kétórás időtartamot, messze elmarad a Marvel Moziverzum leghosszabb filmjeitől. Ezt a címet a 2019-es Bosszúállók: Végjáték birtokolja, amely epikus 3 óra és 1 perces hosszúsággal büszkélkedhet. A második leghosszabb a 2022-es Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! 2 óra és 41 perccel. Az MCU leghosszabb filmjei közé tartozik még az Örökkévalók (2 óra, 36 perc), A galaxis őrzői: 3. rész (2 óra, 29 perc), és a Bosszúállók: Végtelen háború (2 óra, 29 perc).

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

A film szinopszisa a következő: “Wade Wilson úgy dönt, hogy hivatalosan is visszavonul a szuperhősködéstől, nem lesz többé Deadpool, és használtautó-kereskedő lesz. De amikor a barátai, a családja és az egész világ forog kockán, Deadpool úgy dönt, hogy előveszi a katanáit a nyugdíjas éveiből. Betoborozza az akaratos és óvatos Rozsomákot, hogy ne csak a túlélésükért, hanem végső soron az örökségükért is harcoljon.”

Deadpool és Rozsomák 2024. július 25-étől a magyar mozikban.

Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.