A Fekete párduc és két korábbi színész, akik ismét feltűnnek a Marvel harmadik fázisában

A casting hívta fel a figyelmét egy külföldi szaklapnak, hogy a Fekete párduc Marvel őrület két másik karaktert is beszippant. Lehet, hogy ők nem annyira ismerősek, és nem olyan kedveltek, mint a Kapitány, de korábbi Marvel filmekből térnek vissza.

A hónap elején, mikor az Amerika kapitány: Polgárháború a mozikba került, több új karaktert is magával hozott. Először azt lehetett gondolni, hogy ezekkel a karakterekkel később nem találkozunk, tévedtünk. Fekete párducot hatalmas taps köszöntötte, saját filmet is kapott a stúdiótól. Kétség sem férhet ahhoz, a Polgárháború film középpontjában a Tom Holland féle Pókember és a Fekete párduc hősök álltak, mármint ami a promóciós hírek alatt értünk.

Andy Serkis (Ulysses Klaue)
Andy Serkis (Ulysses Klaue)

A Moview Casting Call szúrta ki, hogy Ulysses Klaue, aki  Andy Serkist játszotta a Bosszúállók: Ultron korában is szerepelni fog a Fekete párducban. A másik visszatérője a Marvel harmadik fázisának Everett K. Ross, akit Martin Freemanként kell keresni az Amerika kapitány: Polgárháború stáblistán. Velük már garantált, hogy találkozhatunk mind a két film esetén (Fekete párduc és Pókember: Hazatérés). Sajnos azt nem tudtuk meg, hogy a visszatérésben új szerepet kapnak, vagy régi karakterüket kell játszani a filmekben majd.

Martin Freeman (Everett K. Ross)
Martin Freeman (Everett K. Ross)
Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Adam Sandler animációs családi filmet csinál

Next Article

Michael Bay becsekkolt, elkezdődött a Transformers 5 forgatása

Related Posts
Wide Screen YouTube