a
FőoldalFilmekA Disneytől érkezik az élőszereplős Lilo & Stitch feldolgozás

A Disneytől érkezik az élőszereplős Lilo & Stitch feldolgozás

A Disney újabb nagy sikerű rajzfilmet készül vászonra vinni élőszereplős feldolgozásban. Érkezik a Lilo & Stitch – A csillagkutya remake.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a 2002-es  Lilo & Stitch – A csillagkutya nagy sikerű Disney animációs rajzfilm lesz a The Walt Disney vállalat következő élőszereplős feldolgozása. Hollywood legnagyobb stúdiója már a film rendezőit is megtalálta, Dan Lin és Jonathan Eirich fogják felügyelni a munkát, akik jelenleg is dolgoznak az Aladdin élőszereplős feldolgozáson.

Már a forgatókönyvírókat is kiszemelték a mikiegeres cég következő nagy feldolgozásra, ami valamikor a Dumbo, Az oroszlánkirály, a Hamupipőke és az Aladdin élőszereplős feldolgozások után kerül bemutatásra. A hírek szerint az egykori írópáros Dean DeBlois és Chris Sanders nem térnek vissza, ezúttal Mike Van Waes írja a forgatókönyvet Ryan Halprin-nel közösen.

A Disney hivatalosan még nem jelentette be, hogy a Lilo és Stich feldolgozást a mozikban, vagy a 2019 év végén induló Disney streaming felületén mutatják-e be.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline