x
Close


Közelgő események

Filmek

A Disney+ Titkos invázió sorozata közvetlenül kapcsolódik az Armor Wars cselekményéhez

A tavasszal érkező Titkos invázió vezeti fel az Armor Wars című mozifilmet.

A Disney+ Titkos invázió sorozata közvetlenül kapcsolódik az Armor Wars cselekményéhez
  • Publishedjanuár 12, 2023

Don Cheadle a Titkos invázió című sorozatban visszatér Hadigép szerepében, hogy aztán saját mozifilmet kapjon. Az Armor Wars kezdetben sorozatnak indult, de ősszel a készítők megerősítették, hogy ezt a nagyobb volumenű produkciót szélesvásznon kell bemutatni a rajongóknak.

Az Armor Wars eredetileg egy újabb Disney+ tévésorozatnak készült, de a Marvel Studios úgy döntött, hogy inkább filmként folytatja. Ez arra utal, hogy a tét hihetetlenül nagy lesz, és le mernénk fogadni, hogy Hadigép mellett Vasszív is szerepet kap a filmben. Sőt, már arról is olvashattunk pletykákat, hogy átkeresztelik a projektet, más címmel mutatják be, éppen azért, mert társszereplőket kap Cheadle.

Jelenleg azonban még Don Cheadle Rhodey-je a főszereplő, és a Total Film kérdésére a színész megerősítette, hogy a Titkos háborúban betöltött szerepe kulcsfontosságú lesz az Armor Wars cselekményénél.

És nyilvánvalóan most, hogy mindenki felbukkanhat mindenki más történetében… Úgy értem, én is benne vagyok a ‘Titkos invázióban’. Szóval benne vagyok Sam [Jackson] sorozatában. Van egy része, ami előremutat arra, ami az Armor Warsban történik.

Don Cheadle

A rajongók mellett Cheadle is izgatottan várja, hogy végre felfedezhessék a karakterét a filmvásznon, mivel már a kezdetek óta jelen van az MCU-ban, de mindeddig Vasember árnyékába szorult. Most viszont előléphet a Vasember és a Bosszúállók mellékszereplője. A filmből új oldalát ismerhetjük meg a karakternek, az érzéseit, a kapcsolatait, vagy éppen a céljait.

Nehéz megmondani, hogy a Titkos háború hogyan vezeti és kapcsolódik majd az Armor Warshoz, de a Tony Stark technológiáját megszerző Department of Damage Control valószínűleg kulcsfontosságú szerepet játszik a történetben, különösen, ha a szervezetbe beszivárogtak a Skrullok. Mivel a Vasszív állítólag bemutatja Obidiah Stane fiát (akit Alden Ehrenreich alakít), a sorozat biztosan kulcsfontosságú lesz a film szempontjából.

Vasember Hadigép
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.