Főoldal Filmek A Disney+ és a Hulu tartalmait egyesíteni fogják egy alkalmazásba még 2023 év vége előtt
Filmek

A Disney+ és a Hulu tartalmait egyesíteni fogják egy alkalmazásba még 2023 év vége előtt

A Disney is egyesíti két streaming szolgáltatójának tartalmát.

66
Disney+

Amióta a Disney 2019-ben felvásárolta a Hulu-t, a saját Disney+ szolgáltatását és a Hulu-t különálló platformként kezelte, de ez most változni fog. Tegnap este a Disney bejelentette, hogy még 2023 év vége előtt egyesíteni fogják a két szolgáltatást egy alkalmazásba, de lesz egy csavar a történetben.

A Disney szerdai eredménybeszámolójában Bob Iger vezérigazgató bejelentette, hogy a vállalat 2023 végére a Disney+ és a Hulu tartalmát “egy alkalmazásban” fogja egyesíteni. Mindkét szolgáltatás azonban továbbra is külön-külön lesz elérhető.

“Miközben kínálatunkban továbbra is elérhető lesz a Disney+, a Hulu és az ESPN+ önálló lehetőségként, ez a [közvetlenül a fogyasztóknak szóló] kínálatunk logikus továbbfejlesztése, amely nagyobb lehetőségeket kínál a hirdetőknek, miközben a csomagra előfizetőknek még robosztusabb és korszerűbb tartalmakhoz biztosít hozzáférést, ami a közönség nagyobb elkötelezettségét és végső soron egységesebb streaming-élményt eredményez” – mondta Iger.

Az egyesített alkalmazás az Egyesült Államokban fog elindulni, és a Disney egy későbbi időpontban további részleteket fog elárulni. Egy másik fontos bejelentés is történt, amire számítani lehetett, mert sokat pletykáltak róla. Iger azt is megemlítette, hogy a vállalat emelni fogja a reklámmentes előfizetési csomag árát, amely jelenleg havi 10,99 dollárba kerül.

A Hulu és a Disney egyesítéséről szóló döntés szorosan tükrözi az HBO Max közelgő, Max néven történő átnevezését, amely a Discovery+ és az HBO Max tartalmait fogja egyesíteni. A Warner Bros. Discovery május végén fogja elindítani az új, átnevezett szolgáltatását az Egyesült Államokban, és majd egy későbbi időpontban fogja kiterjeszteni más országokra, köztük Magyarországra is.

A Disney eredetileg 2019-ben vásárolta meg a Hulut egy 5,8 milliárd dolláros megállapodással, amely lehetővé teszi, hogy 2024-ben megvásárolja az NBCUniversal fennmaradó 33%-os részesedését. A tegnapi bejelentésből az is kiderült, hogy több millió előfizetőt vesztett a Disney+ a második negyedévben, amiről már februárban hallani lehetett.

Disney+
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...