Disney+

A Disney+ és a Hulu szolgáltatások egyesítésével végre a korábbi, korhatáros alkotások is elérhetővé válnak?

A Disney egyesíteni próbálja a két streamingszolgáltatót.

A Disney+ szolgáltatás nagyszerű, de van egy apró hibája, mégpedig hogy a korábbi, korhatáros alkotások egyelőre nem érhetőek el, vagyis a Logan – Farkas, a Deadpool, de még az Alien sem kaptak helyet a szolgáltatáson. Ez azonban hamarosan változhat, ugyanis a hírek szerint a Disney össze fogja olvasztani a két szolgáltatást.

Egy éve indult a Disney+, és az elmúlt egy év alatt már többször is felmerült, hogy esetleg összegyúrják a két szolgáltatást. A problémát az jelenti, hogy miközben a Disney+ inkább a családoknak kínál szórakozást, addig a Hulu kínálatában már durvább, korhatáros alkotások között is válogathatunk, így az Alien, a Die Hard, vagy akár a Deadpool két része közül. Ez pedig nehezen illik a családbarát tartalom közzé.

Bizonyos szempontból az idei év nem úgy alakult, ahogy azt a Disney szerette volna, hiszen a koronavírus-járvány miatt a kalandparkokat és a mozikat is be kellett zárni, s így dollár milliárdoktól esett el a vállalat. A járvány nyertesei egyértelműen a streamingszolgáltatók. A Disney+ egy év alatt több mint 75 millió előfizetőre tett szert, és ilyen növekedésre még a cég sem számított az elején. Most a Collider beszámolója szerint tervek születtek a Hulu és a Disney+ egyesítésére, s így 36 millió előfizetővel nőhetne a Disney+ előfizetői bázis. A Hulu nemcsak a nagy blockbuster franchise-ok miatt lehet érdekes a Disney+ előfizetői számára, hanem mert számos tévéműsor is helyet kapott a platformon.

Hogy mindez miben érinti majd a Disney+ felhasználói felületét? Valószínűleg egy plusz fül jelenik majd meg, ahol elérhetővé tennék a felnőtt, erőszakos tartalmakat, akár jelszóval levédve mindezt, hogy a gyerekek véletlenül se tudják elindítani a horrorfilmeket. Nemcsak hogy közel negyven millióval gyarapodna a szolgáltatás, de sokkal vonzóbb lehetne a felnőttek számára is, ami hosszú távon kifizetődő lehet.

Disney+
Total
6
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

[CCXP Worlds] Diana hercegnő meglovagolja a villámokat a Wonder Woman 1984 új előzetesében

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

Mackenzie Davis megosztotta, milyen folytatást kapott volt a Terminátor: Sötét végzet, és Grace hogyan tért volna vissza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!