x
Filmek

A Disney+ egy olcsóbb előfizetést vezet be, cserébe hirdetések jelennek majd meg

Valamikor az év végén érkezik az új csomag.

A Disney+ egy olcsóbb előfizetést vezet be, cserébe hirdetések jelennek majd meg
  • Publishedmárcius 4, 2022

Sok országból még mindig nem elérhető a Disney+ szolgáltatás, köztük Magyarországról sem, miközben a streamingszolgáltató már azon dolgozik, hogy olcsóbb előfizetői csomagokkal kedveskedjen a felhasználóknak. A Disney+ egy olcsóbb előfizetési lehetőséget kap, amely ugyanazt a tartalmat kínálja, mint a drágább csomag, de reklámokkal együtt.

A felhasználók tehát választhatnak a drágább, 7,99 dolláros előfizetés vagy ez az olcsóbb változat között, amikor 2022 végén megérkezik az Egyesült Államokba. A mikiegeres cég néhány hete már megerősítette, hogy három évvel a startot követően végre Kelet-Európába is megérkezik, de a Disney azt tervezi, hogy 2023-ban további nemzetközi piacokat készül meghódítani. Bár a Disney még nem árulta el az új csomag árát, a cégek várhatóan már kígyózó sorokban állnak, hogy hirdessenek a platformon.

Rita Ferro, a Disney média, reklám és szórakoztatóipari forgalmazásért felelős elnöke elmondta:

A hirdetők az indulás óta áhítoznak a lehetőségért, hogy a Disney+ részesei lehessenek, és nem csak azért, mert egyre nagyobb a kereslet a streaming-készlet iránt.

A Disney+ a reklámokkal együtt a streaming legkedveltebb márkáinkkal, a Disneyvel, a Pixarral, a Star Wars-szal, a Marvellel és a National Geographic-kal a prémium környezetet kínálja a marketingeseknek. Alig várom, hogy a többet is megoszthassak a hirdetőkkel.

Rita Ferro

Kareem Daniel, a Disney média- és szórakoztatóipari forgalmazásért felelős elnöke hozzátette:

Bővíteni a hozzáférést a Disney+-hoz szélesebb közösség számára, alacsonyabb áron, ez mindenki számára – a fogyasztók, a hirdetők és a történetmesélőink – nyeresége.

A hirdetők szélesebb közönséget érhetnek el, mesemondóink pedig több rajongóval és családdal oszthatják meg hihetetlen munkájukat.

Kareem Daniel

A Marvel Studios legújabb sorozata, a Moon Knight március végén érkezik a Disney+-ra, a Pixar stúdiótól a Pirula Pandúr és Steven Spielberg West Side Story című filmje is ebben a hónapban lesz elérhető a műsorban. Ezek mellett az összes Marvel- és Star Wars-tartalom megtalálható a szolgáltatáson, néhány napja pedig megerősítést kapott, hogy a Netflix saját gyártású Marvel-sorozatai, például a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, a Vasököl, a The Defenders és a The Punisher, illetve A S.H.I.E.L.D. ügynökei is a Disney+-ra költözik, miután március 1-jével törölték ezeket a Netflixről.

Disney+
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.