x
Sorozatok

A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját

És ezt a sorozatot bizony már magyarul, itthon is nézhetjük.

A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját
  • Publishedmájus 15, 2022

A Disney+ nagy sikert aratott a Marvel-sorozataival 2020 januárja óta. A WandaVision 2020 elején bemutatkozott mint a Marvel Studios első élőszereplős sorozata, majd ezt olyan sorozatok követték, mint például a Sólyom és a Tél Katonája, a Loki és a Sólyomszem, és nem lesz ez máshogy a következő időszakban sem, hiszen még több kisképernyős tartalommal készül Kevin Feige és a csapata.

A Moon Knight című sorozat épp a hónap elején ért véget, a rajongók pedig már a Ms. Marvel júniusi megjelenésére készülnek – ami a franchise első igazi tinisorozata lehet. Mindezek mellett van egy másik nagyon várt sorozat is, amely a tervek szerint még idén megjelenik, azonban még mindig nincs megjelenési dátum a cím mellett. Úgy tűnik azonban, hogy a Disney+ angol oldalán keresztül véletlenül kiszivárogtatta a She-Hulk című sorozat megjelenési dátumát. A Disney+ brit oldalának hivatalos blogbejegyzésében az áll, hogy a She-Hulk premierje 2022. augusztus 17-én lesz.

A szóban forgó blogbejegyzés egy összesítő írás volt arról, hogy mi van és mi vár az MCU-rajongókra a közeljövőben a Disney+-on. Az olyan sorozatok, mint a Sólyom és a Tél Katonája, a What If…? és a hamarosan megjelenő Ms. Marvel is szerepelt a posztban. A kiszivárgás óta azonban módosították a bejegyzést, és törölték a cikkből a She-Hulkról szóló megjelenési dátumot, és csak futólagosan említik a sorozatot a bejegyzésben, hogy mely karakterek kapnak helyet sorozatokban a Marvel Moziverzumban.

Továbbá, mielőtt az oldal frissítésével eltávolították volna a megjelenési dátumot, a sorozatnak volt egy hivatalos szinopszisa is, ami így szólt: “Ebben az új vígjátéksorozatban Bruce Banner unokatestvérének segít, Jennifer Waltersnek, amikor sürgős vérátömlesztésre van szüksége, és képzeld, mi lesz belőle? Saját erejére tesz szert. Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifert, aki egy szuperemberekre specializálódott ügyvéd, és aki emberfeletti jogi ügyekre szakosodott. Mark Ruffalo visszatér Hulk szerepében Tim Roth mellett, aki a Förtelmet alakítja.”

She-Hulk
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.