Főoldal Sorozatok A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját
Sorozatok

A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját

És ezt a sorozatot bizony már magyarul, itthon is nézhetjük.

376
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A Disney+ nagy sikert aratott a Marvel-sorozataival 2020 januárja óta. A WandaVision 2020 elején bemutatkozott mint a Marvel Studios első élőszereplős sorozata, majd ezt olyan sorozatok követték, mint például a Sólyom és a Tél Katonája, a Loki és a Sólyomszem, és nem lesz ez máshogy a következő időszakban sem, hiszen még több kisképernyős tartalommal készül Kevin Feige és a csapata.

A Moon Knight című sorozat épp a hónap elején ért véget, a rajongók pedig már a Ms. Marvel júniusi megjelenésére készülnek – ami a franchise első igazi tinisorozata lehet. Mindezek mellett van egy másik nagyon várt sorozat is, amely a tervek szerint még idén megjelenik, azonban még mindig nincs megjelenési dátum a cím mellett. Úgy tűnik azonban, hogy a Disney+ angol oldalán keresztül véletlenül kiszivárogtatta a She-Hulk című sorozat megjelenési dátumát. A Disney+ brit oldalának hivatalos blogbejegyzésében az áll, hogy a She-Hulk premierje 2022. augusztus 17-én lesz.

A szóban forgó blogbejegyzés egy összesítő írás volt arról, hogy mi van és mi vár az MCU-rajongókra a közeljövőben a Disney+-on. Az olyan sorozatok, mint a Sólyom és a Tél Katonája, a What If…? és a hamarosan megjelenő Ms. Marvel is szerepelt a posztban. A kiszivárgás óta azonban módosították a bejegyzést, és törölték a cikkből a She-Hulkról szóló megjelenési dátumot, és csak futólagosan említik a sorozatot a bejegyzésben, hogy mely karakterek kapnak helyet sorozatokban a Marvel Moziverzumban.

Továbbá, mielőtt az oldal frissítésével eltávolították volna a megjelenési dátumot, a sorozatnak volt egy hivatalos szinopszisa is, ami így szólt: “Ebben az új vígjátéksorozatban Bruce Banner unokatestvérének segít, Jennifer Waltersnek, amikor sürgős vérátömlesztésre van szüksége, és képzeld, mi lesz belőle? Saját erejére tesz szert. Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifert, aki egy szuperemberekre specializálódott ügyvéd, és aki emberfeletti jogi ügyekre szakosodott. Mark Ruffalo visszatér Hulk szerepében Tim Roth mellett, aki a Förtelmet alakítja.”

She-Hulk

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...