Főoldal Filmek A Disney+ augusztusi és szeptemberi megjelenései
Filmek

A Disney+ augusztusi és szeptemberi megjelenései

Augusztus hátralévő részében és szeptemberben is bőven lesz mit nézni a Disney+-on.

353
Disney+

A következő hetekben, hónapokban sem maradnak tartalom nélkül a Disney+ előfizetői. Már augusztusban megérkezik a mikiegeres cég egyik legnagyobb klasszikusának, a Hamupipőkének a teljesen felújított, 4K-ás változata, bővül a Star Wars-univerzum az Ahsoka élőszereplős sorozattal, de a Marvel Studios is készül a nyár végére.

HAMUPIPŐKE (CINDARELLA) – Augusztus 25.

A Disney+ augusztus 25-én, a Hercegnők Világhete keretében, a Walt Disney Animációs Stúdió százéves jubileuma és a folyamatban lévő Disney100 ünnepség alkalmából bemutatja Walt Disney 1950-es animációs klasszikusának, a Hamupipőke (Cinderella) lenyűgözően felújított változatát.

ÉN VAGYOK GROOT 2. ÉVAD (I AM GROOT S2) – Szeptember 6.

Az Én vagyok Groot (I Am Groot) 2. évada öt saját gyártású rövidfilmmel érkezik, amelyek főszereplője Baby Groot, mindenki kedvenc facsemetéje, de mellette számos új és szokatlan karaktert is megismerhetünk majd. A sorozat második évada is Baby Groot körül forog, amelyben a csillagok között felnövő – és bajba kerülő – gyerek mindennapjait követhetjük nyomon.

THE KARDASHIANS 4. ÉVAD (THE KARDASHIANS S4) – Szeptember 28.

A mindenki által ismert család, egy vadonatúj évaddal jelentkezik: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé állnak, hogy beavassanak az életükbe. A milliárd dolláros vállalkozások vezetésének intenzív nyomásától kezdve, az iskolába járás és a közös szórakozás öröméig mindenbe bepillantást nyerhetünk. A sorozat lebilincselően őszinte történetekkel mutatja be, hogy milyen a családi összetartás és az élet a reflektorfényben. Minden héten új epizóddal.

A KIS HABLEÁNY (THE LITTLE MERMAID) – Szeptember 6.

A kis hableány (The Little Mermaid) Rob Marshall filmrendező élőszereplős feldolgozása a Disney klasszikus meséjének, amely Ariel, a gyönyörű és kalandvágyó fiatal hableány történetét meséli el. Triton király legfiatalabb és legdacosabb lánya, Ariel arra vágyik, hogy többet megtudjon a tenger feletti világról, és a felszínre látogatva beleszeret a daliás Eric hercegbe. Bár a sellőknek tilos az emberekkel érintkezniük, Arielnek a szívét kell követnie. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, ami lehetőséget ad neki, hogy megtapasztalja a szárazföldi életet, de ezzel veszélybe sodorja az életét – és apja koronáját.

FX: A TÖRVÉNY EMBERE: DETROIT DZSUNGELÉBEN (FX’S JUSTIFIED: CITY PRIMEVAL) – Szeptember 6.

Miután 15 évvel ezelőtt elhagyta Kentucky völgyeit, Raylan Givens most Miamiban él, ahol szövetségi rendőrbíróként és egy 15 éves lány “részmunkaidős” apjaként próbál lavírozni. A haja őszebb, a kalapja piszkosabb, és az út előtte hirtelen sokkal rövidebb, mint mögötte. Egy véletlen találkozás egy kietlen floridai országúton Detroitba küldi. Ott keresztezi útját Clement Mansell, más néven az Oklahomai Vadember, egy erőszakos, elvetemült szociopata, aki egyszer már kicsúszott Detroit legjobbjainak kezei közül, és most újra meg akarja úszni a büntetést. Mansell ügyvédje, Carolyn Wilder minden erejével azon van, hogy ügyfelét képviselje, még akkor is, ha ő maga is a rendőr és a bűnöző közé szorul, miközben a saját játszmáját űzi. Minden rész elérhető.

NINCS, AKI MEGMENTSEN (NO ONE WILL SAVE YOU) – Szeptember 22.

A Nincs, aki megmentsen (No One Will Save You) Brynn Adamset (Dever), egy kreatív és tehetséges fiatal nő életét mutatja be, akit száműztek a közösségéből. A magányos, de mindig reménykedő Brynn a gyerekkori otthona falai között talál vigaszt, egészen addig, amíg egy éjszaka furcsa zajokra nem ébred, amelyeket földöntúli betolakodók okoznak. Ezután egy akciódús küzdelem következik Brynn és egy sereg földönkívüli lény között, akik a jövőjét fenyegetik, miközben arra kényszerítik, hogy szembenézzen a múltjával. A filmet Brian Duffield írta és rendezte, a zenét Joseph Trapanese zeneszerző szerezte. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum és Duffield a producerek, Dever és Joshua Throne pedig executive producerek.

ANIMALS UP CLOSE WITH BERTIE GREGORY – Szeptember 13.

Bertie Gregory beutazza a világot, hogy úgy mutassa be a rendkívüli állatok mindennapjait, ahogyan eddig még senki. A legmodernebb technikával felfegyverkezve, ő és csapata extrém körülményekkel dacolva mutatja be, milyen körülményekhez kell alkalmazkodniuk az állatoknak. A sorozat megmutatja mindazokat a pillanatokat, amelyekkel a stáb szembesül, miközben a kiszámíthatatlan vadvilághoz alkalmazkodnak távoli környezetben, ahol a forgatás ritkán megy a tervek szerint.

A MÁSIK FEKETE LÁNY (THE OTHER BLACK GIRL) – Szeptember 13.

Nella, a szerkesztőségi asszisztens már unja, hogy ő az egyetlen fekete lány a cégnél, ezért nagyon megörül, amikor Hazelt felveszik. Ám ahogy Hazel egyre feljebb lépked a ranglétrán, Nella kiborul, és rájön, hogy valami baljós dolog folyik a cégnél. Minden epizód elérhető lesz egyszerre.

MI VÁRHATÓ MÉG SZEPTEMBERBEN?
  • AMERIKAI FATER 19. ÉVAD – Elérhető szeptember 20-tól
  • DIE DREI!!! – Elérhető szeptember 6-tól
  • IRRESISTABLE – Elérhető szeptember 20-tól
  • FELHŐTLEN PHILADELPIA 16. ÉVAD – Elérhető szeptember 20-tól
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.