x
Close


Közelgő események

Filmek

A Disney+ ajánlójában a Loki 2. évadból láthatunk jeleneteket, és az is kiderült, a Fekete Párduc 2. mikor lesz streamelhető

Jövőre folytatódik a várva várt Loki. De érkezik Ahsoka és A mandalóri 3. évada is.

A Disney+ ajánlójában a Loki 2. évadból láthatunk jeleneteket, és az is kiderült, a Fekete Párduc 2. mikor lesz streamelhető
  • Publisheddecember 19, 2022

Egy 2023-as előzetes videóban a Disney+ közzétette az első felvételeket a Loki 2. évadából, valamint végre elárulták, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! mikortól lesz streamelhető a Disney+ felületén. De a Marvel Moziverzum mellett a messzi-messzi galaxisból is kaptunk egy kis ízelítőt, hogy mi vár ránk jövőre.

A Loki következő évadában találkozhatunk Sylvie-vel, láthatjuk, hogy a Csínytevés Istene ismét a TVA-val dolgozik (hogy az első évad fináléja után melyikükkel, az még nem derült ki), és úgy tűnik, hogy Mobius mellett Lokinak három variánsával is találkozhatunk. A D23 során kiderült, hogy a Loki 2. évada a sokkoló évadzáró után folytatódik, amikor Loki az Idővariációs Hatóságért folytatott harcban találja magát. Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino és Gugu Mbatha-Raw mind visszatérnek, míg Kate Dickie és Ke Huy Quan is csatlakozott a szereplőgárdához.

A sneak peek más részein láthatunk néhány ismerős felvételt a Disney+ más sorozataiból, többek között a Titkos invázió és A mandalóri következő epizódjaiból, valamint Ahsoka is megmutatta magát az önálló sorozatából.

Végezetül pedig most már megerősíthetjük, hogy a várakozásoknak megfelelően a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! csak jövőre jelenik meg a Disney+-on. A Disneytől megszokott 45 napos időablakba még belefért volna, hogy a filmet karácsonykor műsorra tűzzék, de a bevételek maximalizálása végett ezt most kitolták jövőre. Egyelőre hivatalos premierdátumot még nem jelentett be a streamingszolgáltató.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.