Főoldal Filmek A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

371
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

A héten fellélegezhettek a rajongók, ugyanis kiderült, hogy az MCU következő filmje megkapta a piros besorolást. Emellett a Marvel Studios 18-as karikával ellátott filmje, a Deadpool & Rozsomák előzetes jegyértékesítése korábban megkezdődött a tengerentúlon, és ennek apropóján információt kaptunk arról is, hogy milyen hosszú lesz a franchise legújabb őrülete.

A jegyértékesítők, a Regal és az AMC Theatres weboldalai szerint a harmadik rész 2 óra és 7 perc hosszú lesz, s ezzel a leghosszabb Deadpool-film lesz eddig. Mindkét előző rész kevesebb mint két órás volt: a 2016-os Deadpool 1 óra 48 perces volt, míg a 2018-as Deadpool 2. éppen két órán belül maradt, 1 óra 59 perccel.

Játékidő tekintetében a Marvel Studios egyetlen filmje követi azt, amit Doctor Strange az őrület multiverzumában (2 óra 6 perc) és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (2 óra 4 perc) elkezdett, vagyis inkább rövidebbre vágják az új filmeket. Hosszú idő után a 2022-es Thor: Szerelem és mennydörgés (1 óra 58 perc) volt az első olyan Marvel-film, amely nem lépte át a kétórás időkeretet a 2018-as A Hangya és a Darázs 1 óra 59 perces vetítési idejét. A 2023-as nagy csalódást keltő Marvelek még ennél is rövidebb volt, mindössze 1 óra 45 percesre sikerült film a Marvel Moziverzum egyik legrövidebb filmje.

A folytatás újra összehozza Ryan Reynolds szószátyár zsoldosát és Hugh Jackman mutáns X-Menjét a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas óta. Jackman a Rozsomák (korábban Farkasnak fordították) szerepétől a 2017-ben bemutatott Logan – Farkas című film után visszavonult, Ryan Reynolds és Kevin Feige meggyőzte az ausztrál színészt, hogy legalább még egyszer előhúzza vaskarmait.

“A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb hibáját – Deadpool & Rozsomák című filmet” – olvasható az új szinopszisban. “Egy céltalan Wade Wilson a civil életben gürcöl. Az erkölcsileg rugalmas zsoldosként, Deadpoolként eltöltött napjai mára már a múlt. Amikor a szülőbolygóját egzisztenciális fenyegetés fenyegeti, Wade-nek vonakodva ugyan, de ismét elő kell vennie a szuperhősjelmezt, hogy egy még vonakodvábban… vonakodóbb? A legvonakodóbb? Meg kell győznie egy vonakodó Rozsomákot, hogy – a picsába! Ezek a szinopszisok olyan elb*szott szarok.”

Deadpool & Rozsomák 2024. július 25-étől a magyar mozikban.

Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.