Főoldal Filmek A Deadpool 3. visszahozza a rajongók két másik kedvenc karakterét
Filmek

A Deadpool 3. visszahozza a rajongók két másik kedvenc karakterét

Deadpool két nagy spanja is visszatér a harmadik részben.

507
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Miután ma délelőtt kiderült, hogy Matthew Macfadyen csatlakozott a Deadpool 3. szereplőgárdájához, nem sokkal később az is kiderült, hogy az első és második részből Leslie Uggams és Karan Soni is visszatérnek korábbi szerepükben a Marvel Studios készülő folytatásában.

Megerősítve a Deadline értesülését, amely már jó ideje kering, a Deadline az este alatt arról számolt be, hogy Leslie Uggams és Karan Soni biztosan feltűnik majd az új részben. Soni alakította Wade Wilson taxisofőrjét és későbbi haverját, Dopindert, míg Uggams a hűséges szobatárs, a Vak Al szerepében volt látható.

Szereplőkből nem lesz hiány a harmadik filmben, hiszen a visszatérő nevek mellett természetesen ott lesz még Ryan Reynolds a Marvel nagyszájú szuperhőse szerepében, akihez szintén csatlakozott a rajongók nagy kedvence, Hugh Jackman, aki Rozsomákot játssza. A korona öregdiákja, Emma Corrin is a fedélzeten van egy titokzatos gonosztevő szerepében, valamint kedden megtudtuk, hogy az Utódlás sztárja, Matthew Macfadyen is aláírt egy eddig meg nem nevezett szerepre.

A Marvel Studios egyelőre nem részletezte a film cselekményét, de találgatások szerint Deadpool és Rozsomák a Multiverzum csapdájába esett. Egy nemrégiben megjelent pletyka szerint a Loki című sorozat Idővariációs Hatósága, köztük Mobius ügynök (Owen Wilson) és Miss Minutes is szerepet kap a filmben. Eddig úgy tűnt, hogy Wade szerepét teljesen mellékvágányra terelik majd, de egyre inkább hajlunk afelé, hogy az MCU 5. fázisában és azon túl sokkal nagyobb szerepet szánnak a karakternek, mint azt elsőre gondoltuk.

Shawn Levy rendezni a Deadpool 3. részét, amit 2024. szeptember 6-án mutatnak be a mozikban.

Deadpool Disney
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.