Főoldal Filmek A Deadpool 3. újabb két karaktert hoz vissza, és ezzel gyakorlatilag majdnem mindenki ott lesz
Filmek

A Deadpool 3. újabb két karaktert hoz vissza, és ezzel gyakorlatilag majdnem mindenki ott lesz

Ha eddig hiányoltátok őket, van egy jó hírünk, ők is visszatérnek a Deadpool 3.-ban.

343
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Sokan aggódtak, amikor a Disney rátenyerelt a 20th Century Fox filmes címeire, hogy mi lesz így a Marvel nagyszájú szuperhősével. Rettegtünk, hogy mikiegeres matinét csinálnak Deadpoolból, de Kevin Feige és Bob Iger kijelentették, a Deadpool 3. korhatáros lesz, marad a felnőtt tartalom.

Bár a forgatás még nem kezdődött el, az elmúlt hónapokban több bejelentést is kaptunk a visszatérő karakterekkel kapcsolatban. Itt az újabb hír, ugyanis a Deadpool 3. szereplőgárdája két ismerős arccal bővült. A Deadline mai jelentése szerint a színésznők, Brianna Hildebrand és Shioli Kutsuna véglegesítették a szerződést, így Negaszonikus Tini Torpedó és Yukio ott lesz a Marvel Moziverzumban. Ezzel a Deadpool 3. szinte az összes eredeti szereplőt visszahozza a folytatásra, már csak Kábel és Dominó hiányzik a sorból.

Előbbi a kezdetektől fogva kulcsszereplője volt Wade Wilson történetének, mint Colossus segítője, és a folytatásban barátnőjével, Yukióval (a karaktert először az 1982-es Wolverine #1-ben mutatták be) tért vissza. A rajongók remélték, hogy a duó felbukkan majd a készülő filmben, bár egyelőre nem tudni, milyen jelentős szerepet kapnak a filmben.

Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Vak Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus) és Rob Delaney (Peter) szintén visszatérnek. Vajon Josh Brolin is beszáll a mókába Kábel szerepében? Ezzel kapcsolatban még pletykát sem olvashattunk, de nincs kizárva, hogy titokban már megegyeztek az időutazó harcossal.

Hugh Jackman viszont garantáltan visszatér Rozsomák szerepében, miután a 2017-es Logan – Farkas után visszavonult a szereptől, míg Emma Corrin és Matthew Macfadyen titokzatos karakterek szerepére bújt. A Disney+ Loki sorozatának sztárja, Owen Wilson a pletykák szerint Mobius szerepében tűnik fel a várhatóan multiverzális kalandban, de ezt egyelőre nem erősítették meg, és a legnagyobb külföldi portálok sem számolt be róla.

A legtöbben arra számítanak, hogy a Marvel Studios vagy rebootolja Deadpoolt, vagy a lehető leggyorsabban állandó szereplővé teszi a Marvel Moziverzumban. Amit eddig tudunk, hogy a film visszavisz minket a Fox X-Men univerzumába (vagy a Wade saját univerzumába), de sokan úgy gondolják, hogy ez csak egy átmeneti időszak lesz, és a Bosszúállók: Titkos háború előtt behozzák a fő idősíkra a karaktert, mert a jövőben nagyobb szerepet szánnak Deadpoolnak. Ezek csak találgatások, hivatalosan nem erősítettek meg semmit.

Elképzelhető, hogy a Marvel Studios egy külön valóságban zárja Deadpoolt, így sikerülne elérni azt, hogy az R-kategóriás bohóckodásokkal Deadpool része legyen a Marvel Moziverzumnak, de a története nem a 616-ös Földön játszódna, ahol az események többsége PG-13-as besorolást kap.

A Shawn Levy rendezésében és Ryan Reynolds főszereplésével, a Deadpool 3. 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...