Főoldal Sorozatok A Daredevil: Born Again egy újabb karaktert mutathat be az MCU-ban, a szerepre pedig Jenna Ortegát szemelték ki
Sorozatok

A Daredevil: Born Again egy újabb karaktert mutathat be az MCU-ban, a szerepre pedig Jenna Ortegát szemelték ki

Egy kevésbé ismert karaktert mutathat be a Daredevil: Born Again.

393
Jenna Ortega

Rengeteg izgalom övezi a Daredevilt: Born Again című sorozatot, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük a Fenegyerek visszatérését. A Netflix gyártású sorozat után már láttuk a Félelem nélküli embert a Pókember: Nincs hazaút egyik és az Amazon: Ügyvéd néhány jelenetében, de Charlie Cox hamarosan visszatér, méghozzá egy egész sorozattal a Disney+ platformon.

A Charlie Cox által alakított Matt Murdock mellett másokat is visszahoznak, köztük például Vincent D’Onofrio, de már arról is olvashattunk pletykák, hogy Jon Bernthal is visszatér a Megtorló szerepében. Nemrég a GFR osztott meg egy újabb pletykát, ami szerint a Sikoly sztárját, Jenna Ortegát szemelték ki Angela del Toro. alias Fehér Tigris szerepére. A Murphy’s Multiverse azal kiegészítette, hogy ők is hallottak a karakterrel kapcsolatos tervekről, de azzal a különbséggel, hogy ők nem említik Ortega nevét a cikkben.

Ortegát nem először látjuk majd a Marvelnél, hiszen korábban Miguel Ferrer Rodriguez alelnök lányát alakította a 2013-as Vasember 3.-ban. Nem túl valószínű, hogy kapcsolat lesz a korábbi és a most pletykált szerepe között. Angela Del Toro kiemelt szerepet kaphat a folytatásban, ha a Marvel Studios folytatni szeretné a Marvel Moziverzum diverzifikálását. A Marvel kockásain Angela Del Toro egy FBI ügynök volt, nyomozott a Fenegyerek után is, mielőtt ő maga is szuperhőssé vált. A nagybátyjától örökölt hatalmas erejű amulettnek köszönhetően a Fehér Tigrissé változott, majd Daredevil a szárnyai alá vette Angelát, és megtanította neki, mit jelent önbíráskodónak lenni.

A Marvel Studios mindent bevet, hogy még nagyobbra és még több karaktert mutassanak be a filmvásznon és tévéképernyőjén. A tizennyolc epizódos sorozatról sokat nem árultak el, de ez nagyszerű lehetőség lehet arra, hogy egy kevésbé ismert karaktert is bemutassanak Fenegyerek oldalán.

Hivatalos megjelenési ablakot még nem kapott a sorozat, de várhatóan valamikor 2024-ben fogják bemutatni Charlie Cox főszereplésével a tévésorozatot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...