Wide Screen
Image default
Filmek

A Comic-Conon bejelentik Zack Snyder rendezői vágást Az Igazság Ligához?

Elképzelhető, hogy a stúdió meghallgatta a rajongók vágyát, és talán tényleg kiadják a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját.

Elképzelhető, hogy a stúdió meghallgatta a rajongók vágyát, és talán tényleg kiadják a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját.

A rajongók már az első perctől szkeptikusak voltak, miután a Warner Bros. bejelentette, családi tragédia árnyékában Zack Snyder elhagyja a projektet, s helyét a Marvel Studiostól átigazolt Joss Whedon veszi át. A bemutató után pedig teljesen elszabadult a pokol, a kritikusok a DC-t szedték szét, a rajongók pedig a Whedont az újraforgatások és átírások végett, és követelték, hogy adják ki Snyder változatát a filmből, hiszen a legtöbb rajongónak mai napig tetszik a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című film, amit szintén Snyder készített.

Az Igazság Ligája végső vágásán látszik a próbálkozás, az hogy sokkal lazábbra vették a figurákat, még a képi világa is sokkal színesebbre sikerült a DC-től megszokott komoly és sötét világhoz képest, de ez nem hatotta meg a sem a rajongókat, sem a kritikusokat. A lelkes rajongók még petíciógyűjtésbe is kezdtek, csakhogy rávegyék a Warnert az eredeti vágás kiadására. Eddig a stúdió nem foglalkozott a követeléssel, hallgattak, de most a rajongók abban bíznak, hogy San Diegoban bejelentést tesznek, és kiadják a várva várt változatot. Több forrás is azt állítja, hogy a Warner nagy bejelentésre készül, de mivel idén csak az Aquamant mutatják be – abból world premier előzetest kapunk -, csak Az Igazság Ligája lehet a másik nagy bejelentés mögött. Persze benne van a pakliban, hogy csak a rajongók túlképzelik az egészet, mert a stúdió eddig jelét sem mutatta annak, hogy kiadnák a film eredeti vágását. Ettől függetlenül érhet meglepetés minket, egy hónap múlva minden kiderül.

Még több a témában...

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat