Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték befejezését már a Végtelen háború előtt tudták

Még el sem készültek a Végtelen háború munkáival, de már akkor tudták Russoék, hogy miként végződik a Bosszúállók: Végjáték.

Ahogy lenni szokott a nagy kasszasikerek bemutatója előtt, a stáb a színészekkel együtt világ körüli útra indulnak, hogy reklámozzák, bemutassák a rajongóknak a mozifilmeket. Nincs ez máshogy a Bosszúállók: Végjáték esetében sem. A Collider készített interjút Joe és Anthony Russo rendezőpárossal, ahol a testvérpár elárulta, hogy munkálatok során mikor tervezték meg a Marvel Moziverzum fináléját.

Mikor egyszerre dolgoztunk a Végtelen háború és a Végjáték filmeken, akkor az első dolog az volt, hogy eldöntöttük a Végjáték befejezését. Mert tudni akartuk, hogy mi az irány. Nehéz elmesélni egy történetet úgy, hogy nem tudod, mi fog történni… Hónapokat töltöttünk egy szobában és három oldalas vázlatokról beszélgettünk. Szó szerint, egyik oldal követte a másikat. Mert tudnod kell egy ilyen dokumentumban, hogy „Itt kezdődik, mi fog történni a közepén, és mivel ér véget.” Ha ismered ezt, akkor sokkal könnyebb megírnod a forgatókönyvet. Egy sokkal fontosabb formája a rövid munkának az, ha azzal töltöd az időt, hogy beszélgettek róla és átgondoljátok a történetet.

A rendezők továbbá beszéltek a rajongói elvárásokról is, kijelentve, hogy gyakran nem gondoltak a rajongói reakciókra, sem a kritikákra. Ehelyett Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal a tőlük telhető legjobbat hozzák ki, s beleadnak mindent, amit jónak gondolnak. Nos, a két Amerika kapitány és a Bosszúállók: Végtelen háború után azt hisszük, nincs okunk aggódni a negyedik Bosszúállók-filmért, mert a lehető legjobb kezekbe került.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Pókember gonosztevői a legrosszabbtól a legjobbig a mozivásznon

Kévés Bence Mihály

Így fest David Harbour a Hellboy rebootban

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige sejtelmes választ adott, hogy Hangya mikor tér vissza

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább