Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték befejezését már a Végtelen háború előtt tudták

Még el sem készültek a Végtelen háború munkáival, de már akkor tudták Russoék, hogy miként végződik a Bosszúállók: Végjáték.

Még el sem készültek a Végtelen háború munkáival, de már akkor tudták Russoék, hogy miként végződik a Bosszúállók: Végjáték.

Ahogy lenni szokott a nagy kasszasikerek bemutatója előtt, a stáb a színészekkel együtt világ körüli útra indulnak, hogy reklámozzák, bemutassák a rajongóknak a mozifilmeket. Nincs ez máshogy a Bosszúállók: Végjáték esetében sem. A Collider készített interjút Joe és Anthony Russo rendezőpárossal, ahol a testvérpár elárulta, hogy munkálatok során mikor tervezték meg a Marvel Moziverzum fináléját.

Mikor egyszerre dolgoztunk a Végtelen háború és a Végjáték filmeken, akkor az első dolog az volt, hogy eldöntöttük a Végjáték befejezését. Mert tudni akartuk, hogy mi az irány. Nehéz elmesélni egy történetet úgy, hogy nem tudod, mi fog történni… Hónapokat töltöttünk egy szobában és három oldalas vázlatokról beszélgettünk. Szó szerint, egyik oldal követte a másikat. Mert tudnod kell egy ilyen dokumentumban, hogy „Itt kezdődik, mi fog történni a közepén, és mivel ér véget.” Ha ismered ezt, akkor sokkal könnyebb megírnod a forgatókönyvet. Egy sokkal fontosabb formája a rövid munkának az, ha azzal töltöd az időt, hogy beszélgettek róla és átgondoljátok a történetet.

A rendezők továbbá beszéltek a rajongói elvárásokról is, kijelentve, hogy gyakran nem gondoltak a rajongói reakciókra, sem a kritikákra. Ehelyett Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal a tőlük telhető legjobbat hozzák ki, s beleadnak mindent, amit jónak gondolnak. Nos, a két Amerika kapitány és a Bosszúállók: Végtelen háború után azt hisszük, nincs okunk aggódni a negyedik Bosszúállók-filmért, mert a lehető legjobb kezekbe került.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat