Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók 4. vezető producere megerősített egy visszatérő karaktert

A Bosszúállók: Végtelen háború után a folytatásban is visszatér mindenki, aki fontos volt a Marvel Moziverzumban.

Russo fivérek mindenkinek szóltak, aki fontos szerepet játszott a Marvel Moziverzum elmúlt 10 évében. A héten megtudtuk, hogy Frank Grillo karaktere, Crossbones is visszatér a halálból, de ezúttal egy visszaemlékezésben látjuk újra a mozivászon a karaktert. Minap Michael Grillo (csak a név azonos Crossbonest alakító színésszel) vezető producer azt is megerősítette, hogy egy másik régen látott szereplőt is meghívtak az osztálytalálkozóra.

Az austini filmfesztiválon készítettek interjút Michael Grillo producerrel, ahol a Végtelen háború folytatásáról kérdezték. Grillo elárulta közönségnek, hogy a titkos tanok mestere, az Ősmágus visszatér a 2016-ban bemutatott Doctor Strange-ből:

Tilda Swinton is járt a forgatáson, igaz csak egy nap állt rendelkezésünkre.

Szerepéről nem árult el semmit, de visszatérése már csak azért is érdekes, hiszen pletykák szerint a Bosszúállók 4.-ben a megmaradt hősök visszautaznak az időben, hogy megállítsák Thanost. Az Ősmágus a Doctor Strangeben ugyan életét vesztette, de egy alternatív idősík vagy egy időutazás választ adhat arra, milyen formában tér vissza a karakter.

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, hogy mikor leplezik le a Bosszúállok 4. címét

Kévés Bence Mihály

Minden eddignél sötétebb és erőszakosabb Megtorlóra számíthatunk

Kévés Bence Mihály

A Marvel elnöke megerősítette, hogy eredettörténet lesz a Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább