Főoldal Filmek A Batman 2. részében a DC Comics egy meglepő gazembere is bemutatkozhat
Filmek

A Batman 2. részében a DC Comics egy meglepő gazembere is bemutatkozhat

A Batman 2. forgatókönyvén jelenleg is dolgoznak, de ez a gonosztevő biztosan szerepel benne.

523
Batman
Forrás: Warner Bros.

A DC Studios a DC Univerzumon, köztük olyan projekteken, mint az Acélember új részén dolgozik, de a fő idővonal mellett az úgynevezett Elsewords is fontos szerepet kap; ezek közzé sorolják az HBO Max The Penguin sorozatát, valamint a Joker: Folie a Deux-t, amit szintén most forgatnak, de akár Matt Reeves rendezőtől a Batman 2. részét is említhetnénk.

A The Batman – Part II forgatókönyvén jelenleg Matt Reeves rendező és Mattson Tomlin író dolgozik, és úgy tűnik, hogy a Batman-mitológia egyik főgonoszát is szerepeltethetik benne. A Deadline új jelentése szerint Agyagpofa vagy felbukkan a folytatásban, vagy nem, de jelenleg a film vázlatában szerepel.

“Ennek ellenére, hogy más források azt állítják, a forgatókönyvek folyamatosan változnak, és Agyagpofa valószínűleg szerepet játszik Matt Reeves The Batman 2. részében” – írja a szaklap. “Várjuk meg, amíg a por leülepszik a téma körül, és hogy mi sül ki ebből. Azt még nem tudni, hogy az Agyagpofa összeköti-e a Batman 2. világát [James] Gunn és [Peter] Safran a DC Univerzum első felvonás filmes, sorozatos és videójátékos világával”.

“Matt a Batman 2. részén dolgozik, amit a rendező egy Batman bűnügyi saga-ként képzel el, amihez a Pingvin tévésorozata is kapcsolódik” – magyarázta James Gunn. “Matt magáénak érzi, keményen dolgozik rajta. A minap bejött az irodába, és felajánlott nekünk néhány elképesztő, nagyon klassz dolgot. A tervünk az, hogy folytatódik ez a sorozat.”

Safran hozzátette: “Batman nem mostohagyerek. Úgy értem, az egész a DC alá tartozik. Teljes mértékben érdekeltek vagyunk a Batman sikerében, mint ahogy minden másban is.”

A The Batman – Part II címet viselő projektet akkor jelentették be, amikor Gunn és Safran ismertette február elején a DC Studios tervét, hogy miként szeretnék újjáépíteni a DC Univerzumot. A hivatalos bejelentés alatt kiderült, hogy a tervek között szerepel egy másik Batman is, de ez nem egyenlő Robert Pattinson Sötét Lovagjával.

A The Batman – Part II részt 2025. október 3-án mutatják be a mozikban.

Batman Clayface DC Comics
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.