Főoldal Sorozatok James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

460
Peacemaker - Békeharcos
Forrás: HBO

A DC Studios társvezetőjének egy perc szabadideje sincs. James Gunn dupla szerepet vállal a készülő produkciókban, mivel éppen a Superman című filmet forgatja, de ugyanakkor aktívan részt vesz a Peacemaker – Békeharcos című sorozat második évadának forgatásán is. A rendező egy képet osztott meg, majd hozzátette, hogy ő dirigálja az első epizódot.

James Gunn a közösségi oldalára kitett egy képet Békeharcos sisakjáról, ezzel jelezte, hogy hivatalosan is elkezdődött a munka. John Cena az ESPN vendége volt a napokban, ahol a WrestleMania XL rendezvényt népszerűsítette. A színész elárulta, hogy a sorozat második évadának forgatása rögtön azután kezdődik, hogy letudja a Head of State című film forgatását, amelyben Priyanka Chopra és Idris Elba is szerepel. Csak néhány nap telt el azóta, úgyhogy Cena vagy már befejezte a forgatást, vagy később csatlakozik a többiekhez.

Post by @jamesgunn
View on Threads

A sorozat első évadát Kanadában forgatták, de ebből a fényképből nehéz megmondani, hogy hol készül a folytatás. Ha találgatnunk kellene, arra gondolnánk, hogy a sorozat második évada is Atlantában készül, mert jelenleg ott tartózkodott Gunn.

Az elmúlt hetekben Norvégiában forgatott a Superman stábja, ahol a Fortress of Solitude jeleneteit vették filmre, de már visszautaztak, s jelenleg az atlantai Trilith Studios falai között folytatódik a munka. Ebből gondoljuk azt, hogy a Trilith Studios egyszerre két DC Studios produkciónak is otthont ad most, így Gunn szabadon járkálhat a forgatások között.

Gunn a sorozat showrunnerje, ő írta az első évad minden epizódját, illetve ő rendezett 5 epizódot is a 8-ból. Február elején bejelentette Gunn, hogy a 2. évad forgatókönyvével elkészült, azonban átengedi valaki másnak a rendezést, mivel nem lesz ideje rá.

Peacemaker - Békeharcos
Forrás: HBO
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

13 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.