Főoldal Filmek A Joker: Folie à Deux első poszterén Joaquin Phoenix és Lady Gaga romantikus tánca látható
Filmek

A Joker: Folie à Deux első poszterén Joaquin Phoenix és Lady Gaga romantikus tánca látható

Már nagyon várjuk a Joker: Folie à Deux előzetesét, de addig érjük be ezzel a poszterrel.

233
Joker: Folie à Deux
Forrás: Warner Bros.

A hét folyamán a Warner Bros. nem csak a Joker: Folie à Deux első hivatalos poszterét osztotta meg a két főszereplővel karöltve, de azt is elárulta, hogy április 9-én debütál végre a várva várt rövid ízelítő a 2019-es Joker folytatásához.

A poszteren, amelyet a Joker hivatalos X/Twitter fiókja osztott meg, a Joaquin Phoenix által alakított Joker, valamint Lady Gaga mint Harley Quinn látható, miközben egymás karjaiba borulnak egy romantikus tánc során. Túl sokat nem tudtunk meg a képről, de az ablakon beszűrődő fény talán árulkodó lehet, hogy az Arkham Állami Kórházban járunk éppen vagy egy börtön falai között készült.

A képen maga Joker szmokingot visel, és cigarettát tart a kezében, míg Harley fehér ruhában van, és piros smink borítja az arcát, miután Joker összekente arcfestésével szerelme arcát. Végül a plakáton a “The World is a Stage” (A világ egy színpad) felirat szerepel, és természetesen hangsúlyozzák a készítők, hogy a film 2024. október 4-én kerül bemutatásra a mozikban.

A poszter képe nagyon hasonlít ahhoz, amit Todd Phillips rendező osztott meg Valentin-napon, de azon a páros egy épület tetején volt látható, nem pedig egy épületben. Az említett képen, amit alább megosztottunk, úgy tűnik, mintha a főszereplők egy színpadi produkciót adnának elő egy gothami háztetőn. A kép beállítása és a szereplők jelmezei gyakorlatilag egy az egyben megegyeznek.

A közelgő előzetesből többet megtudhatunk a folytatásról, hogy mit várhatunk ettől a filmtől, de azt már tudjuk, hogy a film James Gunn és Peter Safran DC Univerzumán kívül fog játszódik, és valójában a DC Elseworlds lesz az otthona. A pletykák szerint ez egy musical is lesz, és ezek a képek, illetve a poszter erre csak ráerősített.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.